پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۴۴۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
برای واردات دارو با مشکلات بسیاری در زمینه تأمین و انتقال ارز رو به رو هستیم چرا که دشمنان با کمپانی‌های معتبر و شرکت‌های دارویی که به ایران دارو بفروشند، به شدت برخورد می‌کنند.
شعارسال: رئیس سازمان غذا و دارو، تحریم‌های ظالمانه و کارشکنی‌های دشمنان را، علت بروز مشکلات در مسیر راه تامین نیاز‌های دارویی کشور دانست.

به گزارش مهر، محمدرضا شانه ساز، در رابطه با مشکلات موجود برای واردات واکسن آنفلوانزا، گفت: هیچ دارویی به راحتی وارد ایران نشده و واردات دارو و تجهیزات پزشکی در نهایت کارشکنی‌های دشمن انجام می‌شود. در حال حاضر به دلیل شرایط به وجود آمده و افزایش تقاضا برای واکسن آنفلوانزا، مردم تا حدودی روند سخت واردات دارو را مشاهده کردند، این مسیر ناهموار برای همه دارو‌ها و تجهیزات پزشکی وجود دارد.

وی ادامه داد: برای واردات دارو با مشکلات بسیاری در زمینه تأمین و انتقال ارز رو به رو هستیم چرا که دشمنان با کمپانی‌های معتبر و شرکت‌های دارویی که به ایران دارو بفروشند، به شدت برخورد می‌کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه در حال حاضر کمبود عمومی و گسترده دارو وجود ندارد، تصریح کرد: تعداد محدودی از دارو‌های بیماران خاص با چالش مواجه بوده و خانواده‌های بیماران برای تهیه به موقع آن‌ها با مشکلات عدیده‌ای رو برو هستند، اما ما همواره تلاش می‌کنیم با هر سختی این دارو‌ها را وارد کشور کنیم.

شانه ساز با تاکید بر اینکه ۹۷ درصد دارو‌های مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود، افزود: هدفمان این است که تا سال آینده واکسن آنفلوانزا را هم در داخل تولید کنیم. هر چند مقرر بود این اتفاق در سال جاری بیافتد که به دلیل تحریم‌ها برخی از مواد اولیه مورد نیاز به موقع به دستمان نرسید و شرکت‌های دانش بنیان نتوانستند دارو را در زمان بندی مقرر به بازار برسانند. از این رو حتماً در سال آینده واکسن ایرانی آنفلوانزا خواهیم داشت تا دیگر بیماران نگران واردات آن نشوند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از عصرایران، تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۷۵۰۴۲۱:www.asriran.com
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
0
0
واقعا چطوری میتونیم قطعاتی که نیاز داریم رو با دور زدن تحریم ها بدست بیاریم اما دارو رو نمیتونیم؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین