پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۱۹۴
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
فصل برداشت برگ سبز چای در هفته‌های پایانی‌اش قرار دارد و رییس سازمان چای از تامین ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات به‌زراعی بدون بهره به چایکاران و تسهیلات چهار درصدی به کارخانه‌های فرآوری چای خبر داد.

شعار سال: محمد ولی روزبهان اظهار کرد: از ابتدای فصل برداشت برگ سبز تاکنون بیش از ۱۲۵ هزار تن از این محصول به ارزش ۲۱۵ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده که تاکنون حدود ۱۴۳ میلیارد تومان به حساب آنها واریز شده و مابقی آن نیز به زودی تامین و پرداخت می‌شود، چرا که به صورت هفتگی حدود پنج میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات کشاورزان تامین می‌شود.

وی افزود: امسال تولید برگ سبز چای ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و ضریب خودکفایی چای سبز از ۱۳ درصد به حدود ۲۸ درصد خواهد رسید که تولید برگ سبز چای و چای خشک رکوردی تازه طی سال‌های اخیر به‌شمار می‌رود.

رییس سازمان چای درباره‌ی تسهیلات به‌زراعی برای چایکاران و نوسازی برای کارکنان فرآوری چای نیز اعلام کرد: با مساعدت معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری امسال ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات به‌زراعی به چایکاران با بهره صفر درصد به صورت پنج ساله در نظر گرفته شده است که دو سال اول آن به عنوان تنفس و سه سال بعد از آن به عنوان مهلت بازپرداخت این تسهیلات در نظر گرفته شده است. البته این تسهیلات برای هرس باغ‌ها به صورت کمربر سه میلیون تومان به ازای هر هکتار و به صورت کف‌بر شش میلیون تومان به ازای هر هکتار به چایکاران پرداخت می‌شود.

روزبهان ادامه داد: این تسهیلات با همان شرایط باغداران به کارخانه‌های فرآوری چای نیز پرداخت می‌شود، البته سود این تسهیلات برای کارخانه‌ها چهار درصد در نظر گرفته شده است، چرا که کارخانه‌های فرآوری چای نیز برای افزایش بهره‌وری خود و تولید چای کیفی‌تر به دستگاه‌ها و تجهیزات جدیدتر و به‌روزتری نیاز دارند که آنها نیز می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی اظهار کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته یارانه آبیاری تحت فشار به باغداران چایکار پرداخت می‌شود که این یارانه به صورت ۸۵ درصدی در نظر گرفته شده است یعنی اگر ۱۰۰ میلیون تومان برای آبیاری تحت فشار یک باغ چای نیاز باشد، دولت ۸۵ میلیون تومان آن را به عنوان یارانه پرداخت می‌کند و اگر چایکاران خود در باغ‌شان کار کنند و کارگری نداشته باشند ۱۵ درصد مابقی اعتبار برای آبیاری تحت فشار به عنوان هزینه‌های کارگری برای آنها در نظر گرفته خواهد شد و آنها هیچ آورده‌ای برای اجرای عملیات آبیاری تحت فشار نیاز ندارند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري ایسنا، تاریخ انتشار: 11 مرداد 1395، کد مطلب: 95071106364:www. isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین