پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۳۶۰۲
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۵
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: چندی پیش در مجلس طرحی تهیه شد که هدف اصلی آن ایجاد شفافیت در عرضه و تقاضا در این حوزه به ویژه در صنعت فولاد است.  
شعار سال: سیدمحسن دهنوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی  گفت: رانتی که در صنایع معدنی و فلزات در کشور وجود دارد حدود ۱۸۰ هزار میلیارد تومان است و باید با ایجاد شفافیت جلوی این رانت گرفته شود.  

وی افزود: چندی پیش در مجلس طرحی تهیه شد که هدف اصلی آن ایجاد شفافیت در عرضه و تقاضا در این حوزه به ویژه در صنعت فولاد است.  

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: براساس این طرح، فولاد باید یا در بورس کالا یا سامانه جامع تجارت خرید و فروش شود و خریدار و فروشنده به طور دقیق مشخص شده باشد.  

دهنوی خاطرنشان کرد: در جریان بررسی این طرح که نمایندگان دولت از جمله  وزیر صنعت حضور داشتند مفاد طرح به اطلاع نمایندگان دولت نیز رسید و چهارشنبه هفته قبل دیدیم که دولت دستورالعملی را در این باره به تصویب رسانده که ما عملاً ۶۰ درصد مطالبی است که در طرح آورده بودیم و به اطلاع نمایندگان دولت رساندیم و آن‌ها همین موارد را در دستورالعمل اجرایی خود گنجاندند.  

وی افزود: ما از اینکه دولت در این دستورالعمل گامی در جهت شفافیت برداشته حمایت می‌کنیم و از بعد نظارتی به طور دقیق پیگیر اجرای آن هستیم.  

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: این آئین‌نامه و دستورالعمل اجرایی دولت باعث نمی‌شود که ما طرحمان را به تصویب نرسانیم چرا که این آئین‌نامه توسط این دولت تصویب شده و توسط دولتی دیگر یا توسط همین دولت می‌تواند لغو شود و زمانی که ما طرحمان را به عنوان قانون تصویب کنیم و آمد و رفت دولت‌ها نمی‌تواند این موضوع را تغییر دهد.  

دهنوی خاطرنشان کرد: علاوه بر این طرح مجلس در این باره طرح جامع‌تری است و دستورالعمل اجرایی دولت در این باره همانطور که گفتم ۶۰ درصد از مطالبی که در طرح مجلس وجود دارد را در خود گنجانده است.  

وی گفت: مضافا اینکه مسوولان دولتی باید گزارشی را درباره تخلفات و رانت‌هایی که پیش از این دربحث صنایع فلزی و معدنی وجود داشت، به طور شفاف ارائه کنند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت می‌متالز، تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۴۴۳۳۱، me-metals.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
این همه رانت تو کشور حق مردمی نیست که خودشون رو به اب و اتیش میزنن برای اینکه یک مقدار پول در بیارن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
0
0
براي چي بايد در تك تك نقاط كشور اين رانت وجود داشته باشه واقعا جاي تاسف داره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
0
0
رانت در اين حد و اندازه ديگه رانت نيست! وطن خواري نام داره بايد تو كتاب هاي درسي بيارنش
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
0
0
تو هر بخش و صنعتی این رانت وجود داره دیگه عادی شده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
0
0
رانتي كه در اين اندازه و حد باشه به قول دوستمون حيفه اسمش رانت باقي بمونه اين همون خوردن و حيف و ميل كردن وطنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین