پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۳۲۵۸۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۶
با اقدام هواوی و سایر شرکت‌های فناوری چینی در انبار کردن تراشه پیش از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا، واردات در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۴ درصد رشد کرد.
شعار سال: تحلیل بلومبرگ از آمار رسمی بازرگانی نشان می‌دهد شرکت‌های چینی در سال ۲۰۲۰ به ارزش ۳۲ میلیارد دلار تجهیزات مورد استفاده برای تولید تراشه رایانه از ژاپن، کره جنوبی، تایوان و نقاط دیگر خریداری کردند که ۲۰ درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۹ رشد داشته است؛ و با اقدام شرکت‌هایی نظیر هواوی در انبارسازی تراشه پیش از اجرای تحریم‌های آمریکا، واردات تراشه رایانه به حدود ۳۸۰ میلیارد دلار رسید که ۱۸ درصد از کل واردات چین در سال گذشته بود.

آمریکا به طور پیوسته در حال محدود کردن دسترسی شرکت‌های چینی به فناوری آمریکا بوده و پکن را وادار کرده است پس از سال‌ها پیشرفت آهسته، تلاش برای توسعه صنعت داخلی تراشه را مضاعف کند. اقدامات دولت ترامپ آسیب پذیری چین در این بخش مهم را نمایان کرد و حتی با وجود این که دولت بایدن روی کار آمده است، پکن در حال پیشرفت برنامه جدید برای خودکفایی در بخش تولید نیمه رساناهاست.

شرکت‌های چینی نظیر SMIC خرید دستگاه‌های مورد نیاز برای تولید ویفر‌های سیلیکونی و تراشه‌های رایانه را افزایش داده اند. طبق گزارش انجمن صنعتی SEMI، چین در سال ۲۰۲۰ به بزرگترین بازار چنین تجهیزاتی تبدیل شد.

با اقدام هواوی و سایر شرکت‌های فناوری چینی در انبار کردن تراشه پیش از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا، واردات در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۴ درصد رشد کرد. هواوی در لیست سیاه آمریکا قرار گرفته که فروش تراشه و سایر قطعات آمریکایی مورد نیاز برای تولید تلفن هوشمند و تجهیزات مخابراتی را به این شرکت را ممنوع می‌کند. دولت ترامپ مقررات تحریم‌ها را تشدید کرده که مانع از تامین قطعات مورد نیاز هواوی شود.

خرید تراشه چین به دلیل تقاضای جهانی قوی برای رایانه‌ها و رواج گسترده مدل کار از خانه در دوران همه گیری ویروس کرونا افزایش یافت. بخش زیادی از تراشه‌هایی که به چین وارد شده است در مونتاژ تلفن‌های هوشمند و لپ تاپ‌ها بکار رفته و صادر شده است.

یکی از بزرگترین برندگان افزایش تقاضا برای تراشه، تایوان بود و افزایش سفارش به شرکت TSMC و سایر شرکت‌های تایوانی باعث شد رشد اقتصادی تایوان برای نخستین بار در ۳۰ سال گذشته از رشد چین سبقت بگیرد. افزایش تقاضای چین همچنین باعث کمبود تراشه برای شرکت‌های خودروسازی شده و به تعطیلی برخی از کارخانه‌های خودروسازی منجر شده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، انجمن صنعت نیمه رسانا در دسامبر پیش بینی کرد روند افزایش تقاضا برای تراشه در سال ۲۰۲۱ ادامه پیدا کرده و فروش جهانی تراشه ۸.۴ درصد رشد می‌کند که به نفع شرکت‌هایی نظیر TSMC، اینتل و سامسونگ الکترونیکس خواهد بود. شرکت‌های چینی هم به خرید تجهیزات برای تولید بیشتر نیمه رسانا‌های خود ادامه خواهند داد و احتمالا به فروش شرکت‌هایی نظیر توکیو الکترون و ASML Holding کمک می‌کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از وب زوم، تاریخ انتشار:۱۵ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر:۳۸۰۹، www.webzoom.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
0
0
چینی ها هم در زمینه الکترونیک خیلی وقته که رشد خوبی داشتن باید ازشون در این زمینه کمک بگیریم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین