پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۱۱۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۷
دستگاه مکنده ۳۵۰ تنی غلات بندر فریدونکنار با سرمایه گذاری ۱.۵ میلیون یورویی بخش خصوصی به مرحله بهره‌برداری رسیده است. این دستگاه که سال گذشته در شرایط سخت تحریمی خریداری و وارد کشور شد.
شعار سال: این دستگاه که سال گذشته در شرایط سخت تحریمی خریداری و وارد کشور شد، پس نصب و تست آن با حضور مدیرعامل شرکت خارجی تولید کننده در بهمن ماه سال گذشته، با حضور استاندار مازندران بهره برداری شد.

مدیرعامل شرکت راهبران که به عنوان بخش خصوصی بندر فریدونکنار را در اختیار دارد، در مراسم راه‌اندازی این دستگاه گفت‌: دستگاه مکنده‌ای که برای بندر فریدونکنار خریداری و نصب شده است جزء سه نمونه‌ای است که در جهان وجود دارد و از بهترین‌ها‍ست.

ایمان شیوافر افزود‌: با نصب این دستگاه مکنده، زمان تخلیه بار در بندر فریدونکنار از ۴۸ ساعت به ۱۲ ساعت کاهش یافته است.
 
برای ٢٨ نیروی جدید اشتغال ایجاد شده است

وی نگرانی‌ها در‌باره کاهش به کارگیری نیروی انسانی با نصب دستگاه مکنده را بی‌مورد دانست و توضیح داد: نصب این دستگاه نه تنها باعث کاهش نیروی کار نمی‌شود بلکه اکنون با بهره برداری از آن، برای ٢٨ نیروی جدید اشتغال ایجاد شده است.

شیوافر با اعلام این که از ابتدای فروردین ماه امسال تاکنون ٨٦ هزار و ٥٠٠ تن انواع کالا از طریق بندر فریدونکنار وارد کشور شد، گفت‌: این میزان فعالیت که نتیجه مثبت اعتماد به بخش خصوصی است، برای بندر خصوصی یک رکورد محسوب می‌شود و نشان می‌دهد که بخش خصوصی می‌تواند در پیشبرد برنامه‌های صادراتی و همچنین تامین نیاز‌های کشور نقش محوری را ایفا کند.

فرماندار فریدونکنار هم در این مراسم خواستار حمایت از بخش خصوصی شد و گفت: وقتی یک بندر به بخش خصوصی واگذار می‌شود باید حمایت‌های لازم نیز انجام شود.

مهدی نصیری ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در بندر فریدونکنار را هم مطرح کرد و افزود‌: بندر فریدونکنار برای حمایت از بخش خصوصی و کمک به اقتصاد منطقه با توجه به جغرفیای خاصش نیازمند بهره مندی از ویژگی‌های منطقه ویژه اقتصادی است.

 همچنین با حضور استاندار و مسئولان محلی ساختمان گمرک بندر فریدونکنار به بهره برداری رسید و ساخت ۱۲ سوله غلات بندر نیز آغاز شد

بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت راهبران، برای ساختمان گمرک بندر فریدونکنار ٧٥ میلیارد ریال هزینه شد. برای ساخت سوله‌ها هم حدود ٣٥٠ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

در حال حاضر ظرفیت انبار فریدونکنار ١٢٠ هزار تن است که با بهره برداری از این سوله‌های جدید که ١٣ هزار و ٢٠٠ متر مربع وسعت دارند، به ۱۸۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

در این مراسم احمد حسین زادگان استاندار مازندران و عبدالله مهاجر دارابی رئیس اتاق بازرگانی مازندران نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های شرکت کشتیرانی دریای خزر در مورد توسعه حمل دریایی صادرات و واردات در حوزه بنادر استان مازندران، اظهار امیدواری کردند شرکت کشتیرانی دریای خزر با توسعه حمل کانتینری و همچنین حمل کانتینر یخچالی در بنادر استان مازندران در سال جدید نقش بسزایی در صادرات انواع محصولات میوه‌ای و کالای عمومی استان مازندران به کشور‌های حاشیه حوزه دریای خزر داشته باشد.

شایان ذکر است بندر فریدونکنار یکی از سه بندر استان مازندران است که در سال ۱۳۶۹ به عنوان بندر به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. ساخت این بندر در نیمه اول سال ۱۳۸۶ به اتمام رسید و با توجه به اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و با اعمال حاکمیت سازمان بنادر و دریانوردی، به بخش خصوصی واگذار و در نهایت پس از طی مراحل قانونی این بندر چند منظوره در ۲۱ بهمن ۱۳۸۶ حین انجام عملیات عمرانی به صورت رسمی بهره برداری شد.

بندر فریدونکنار حدود ۵۵ هکتار وسعت دارد و به عنوان اولین بندر خصوصی شمال کشور در پی گسترش مبادلات بازرگانی با کشور‌های حاشیه دریای خزر است. این بندر از طریق جاده‌های هراز و فیروزکوه نزدیک‌ترین بندر به مرکز کشور بوده و عمده فعالیت آن به عنوان بندر چند منظوره در زمینه تخلیه و بارگیری فراورده‌های نفتی، غلات و کالا‌های عمومی است که با دو پست اسکله سالانه ظرفیت بارگیری و تخلیه حدود ۷۰۰ هزار تن کالا را دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از مانا، تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۸۹۷۹۵، mana.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
0
0
چه عالی که این دستگاهها سبب ایجاد کار شده است
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین