پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۳۲۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۶
سرافراز، رئیس پیشین صداوسیما در گفت و گویی کلاب هاوسی مدعی شد: این حکومت پنهانی که می‌گویم تشکیلاتی پنهانی است که اختیارات زیادی دارد و در حوزه‌های مختلف عمل می‌کند. در حوزه قضایی، حوزه امنیتی. رسانه و لشگر سایبری دارند و در بسیاری از امور مملکت صاحب نقش با اختیارات وسیع و بدون کوچکترین پاسخ گویی هستند.
شعار سال: محمد سرافراز رئیس پیشین صداوسیما در گفت و گویی کلاب هاوسی مدعی شد:

*این حکومت پنهانی که می‌گویم تشکیلاتی پنهانی است که اختیارات زیادی دارد و در حوزه‌های مختلف عمل می‌کند. در حوزه قضایی، حوزه امنیتی. رسانه و لشگر سایبری دارند و در بسیاری از امور مملکت صاحب نقش با اختیارات وسیع و بدون کوچکترین پاسخ گویی هستند.

*دستگاه‌های امنیتی افراد بسیار زیادی را در سازمان ممنوع الکار کرده اند. موقعی که رئیس سازمان بودم بجایی رسیدم که هر فردی را پیشنهاد می‌دادیم، آدم سالم، بدردبخور، استاد دانشگاه، صاحب نظر می‌گفتند ممنوع الکار هستند! یک بار گفتم لیست ممنوع الکار‌ها را بیاورید حراست سازمان یک لیست چند هزار نفری آورد. این مدل دخالت دستگاه‌های امنیتی به وفور در همه دستگاه‌های دیگر وجود دارد.
 
 
 
رهبری توقع دارند درباره انتخاب معاونان سازمان صدا و سیما، برنامه‌ها و آدم‌ها نظر بدهند
 
 
*برنامه ۹۰ عادل فردوسی پور برنامه خوبی بود. در دوره مدیریت ما درخواست تعطیلی آن را کردند، ولی تا لحظات آخر که در سازمان بودم اتفاق نیفتاد. به نظرم مثل کسان دیگری که در کشور مفید هستند کنار گذاشته شده اند و از وجود آن‌ها استفاده نمی‌شود. برای ایشان نیز چنین اتفاقی رخ داده است. باید رئیس صداوسیما یا معاون سیما در این باره توضیح دهند.

*یکی از اتفاق‌هایی که در کشور رخ داده، تبدیل فرصت‌ها به تهدیدات است. کسانی که می‌توانند فرصت خوبی برای کشور و مفید باشند یا استفاده نمی‌شوند و یا بجایی دیگر می‌روند و موجب تهدید می‌شوند.

*اوضاع کشور گونه‌ای شده است که بدون تحولات ساختاری و اصلاحات اساسی راه برون رفت پیدا نمی‌کنیم. از نظر شکلی نیز با تغییر مسئولان نیز به نتیجه نمی‌رسیم.

*در دوره مدیریت ما ۸۰۰ پست مدیریتی از ۳۰۰۰ هزار پست موجود در صداوسیما را حذف کردیم. وقتی تعداد مدیران از یک میزان بالاتر رود موجب اخلال در سیستم و آنرا دچار کندی و فساد می‌کند.

*نهاد بالاسری صداوسیما الان کجاست؟ چه نهادی باید بر صداوسیما نظارت کند؟ شورای نظارت یا دفتر رهبری یا مقام رهبری؟ این موضع شفاف نیست.

*شورا‌های عالی که در کشور بوجود آمده ناکارآمد بوده و نظام تصمیم گیری را ناکارآمد کرده اند. مانند شورایعالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... این‌ها نظام تو در توی تصمیم گیری ایجاد کرده اند.

*برآورد من این است که میزان نارضایتی مردم از دولت و حکومت بسیار بالاست و میزان اعتماد آن‌ها بسیار کاهش پیدا کرده است و متاسفانه هر چه پیش می‌رویم این شاخص‌ها تداوم پیدا کرده است.

*صداوسیما تابع مقررات کشوری نیست و هر فردی پسری، دختری، آشنایی و دوستی دارد و بخواهد استخدام شود اگر صداوسیما زیر بار برود بهترین جاست! که با یک نامه و یک توصیه نامه بیاید و اینجا استخدام شود.

*حکومت پنهان در داخل کشور و در شبکه‌های اجتماعی فعالیت زیادی دارند و درباره افراد مختلف افشاگری و جنگ روانی راه می‌اندازند. حتی در مقطعی که رئیس سازمان بودم رادیو بی بی سی فارسی با این‌ها همکاری می‌کرد و علیه بنده به شکل‌های مختلف نقد و بررسی می‌کردند. این شبکه خطوط قرمزی داخل ایران داشت که هیچگاه به آن‌ها نمی‌پرداخت!

*رهبری و بیت رهبری توقع دارند درباره انتخاب معاونان سازمان، برنامه‌ها و آدم‌ها نظر بدهند البته نه بطور کلی و نه همیشه. یادم می‌آید مهران مدیری و برنامه هایش در صداو سیما ممنوع الکار بودند و با بیت صحبت کردم و او دوباره آمد.
 
 
 
رهبری توقع دارند درباره انتخاب معاونان سازمان صدا و سیما، برنامه‌ها و آدم‌ها نظر بدهند
 

*در قوانین کشوری برای نظارت بر دولت و مجلس به اندازه کافی ساختار پیش بینی شده است. ولی برای نظارت بر بقیه دستگاه‌ها نشده است. چرا اینقدر فساد گسترش پیدا کرده است؟. علتش این است که برای نظارت بر نهاد‌های نظارتی مانند دستگاه‌های امنیتی و قضایی و... به صورت فرایندی اقدامی پیش بینی نشده است!

*مقرر شد شهرزاد میرقلی خان چند پرونده خاص را در سازمان پیگیری کند. اول پرونده دیتا سنتر که تا آن زمان ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده بود و بازدهی نداشت و بعد‌ها هم ده‌ها میلیارد هزینه کردند! دومی پروژه (IPTV) تلویزیون اینترنتی؛ که تا آن موقع ۹.۵ میلیون یورو هزینه شده بود و چهار شرکت درگیر کار بودند و پول‌ها را به یکدیگر پاس می‌دادند! سومی هم پیام رسان سروش بود.

* مسئولان شرکت مخابرات و شرکت همراه اول را کی تعیین می‌کند؟ جز دستگاه‌های امنیتی؟! اشکال ندارد اگر می‌خواهند از رانت اطلاعاتی و مالی استفاده کنند، شفاف باشد و اگر مثلا از درون این‌ها توسکا و روبیکا بیرون آمد و مراجع بر حرام بودن عملیات مالی آن‌ها فتوا دادند مسئولیت بعهده بگیرند.

*الان فصلی است که نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری آمده اند و همه شیفته خدمتند! حرف‌های خوب می‌زنند، وعده‌های خوب می‌دهند! جالب این است که هیچکدام مسئولیتی از ناکامی ها، فساد‌ها و مشکلات کشور را بعهده نمی‌گیرند و آن‌ها را به دشمن، رقیب، انتخاب بد مردم، و به موجوداتی در کره مریخ و کرات دیگر منسوب می کنند!

*چرا چنین نظامی تشکیل شده که هیچکس پاسخگوی اعمال خودش نیست و مسئولیت کاری را که می‌کند به صورت سلسله مراتبی به گردن دیگران می‌اندازد؟!

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران، تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۵۱۰۱۷۳، www.jamaran.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیوا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۹
0
0
اینکه معلومه امنیتی ها در همه جا هستن و برای همه تصمیم می گیرن فقط در صدا و سیما خیمه نزدن که در کل مملکتن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین