پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۴۱۰۸
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۵
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس و یکی از اعضای انجمن در مورد نقش انجمن حقوق ورزشی در فدراسیون‌های مختلف توضیح داد.

  شعار سال: ایمان حسین پور، معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره کمک های انجمن حقوق ورزشی به باشگاه های کشورمان اظهار کرد: انجمن های حقوق ورزشی برای کمک به تمام فدراسیون ها و تیم های ورزشی ایجاد شده اند. به عنوان مثال در تیم های ورزشی ما گاهی اوقات قراردادها درست بسته نمی شوند و بعضی اوقات نیاز است که قراردادها را یکسان سازی کنیم و اتفاق نیفتادن این موضوع می تواند شرایط را برای تیم های کوچک سخت کند.


او ادامه داد: انجمن حقوق ورزشی هم در یکسان سازی قراردادها کمک می کند و هم در مباحث بین المللی حضور این انجمن می تواند بسیار پر فایده و کمک کننده باشد.
 
حسین پور افزود: بیشتر اوقات در پرونده های بین المللی اجرا نکردن مفاد قرارداد مشکل ساز است؛ وقتی تیم های ما پول مربی و بازیکن را پرداخت نمی کنند، مشکل شیوه بستن قرارداد نیست؛ بلکه مشکل پرداخت نکردن پول آن شخص است. ما باید یاد بگیریم که به قراردادهای خود پایبند باشیم و مباحث حقوقی را به درستی به کار ببریم .
 
او ادامه داد: باشگاه های ما باید بدانند که اگر توانایی جذب بازیکنی را ندارند، نباید او را جذب کنند تا بعدها این ناتوانی برای تیم ها مشکل ساز نشود.
 
حسین پور درباره پرداخت به صورت ریالی به بازیکنان خارجی گفت : بازیکنان خارجی باید این موضوع را بپذیرند و به نظر بازیکنان خارجی به هیچ وجه این موضوع را نمی پذیرند.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا  ، تاریخ انتشار:  1400، کدخبر:1081094 ، www.ilna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین