شخصیتهای این سریالها همه در خانههای بزرگ ساکن هستند که میلیونها نفر از ایرانیها هرگز مشاهده نکردند. در شاخصترین از سریالهای خارجی با انبوهی از گران قیمتترین بازیگران هم چنین بریز و بپاشی برای توجه دیده نمیشود. این شخصیتها نه با گرانی سرو کار دارند و نه با مشکلات مالی! شخصیتهای فقیر اگر هم وجود دارند عدهای افراد عقدهای هستند که در خدمت دستگاه سرمایه خودشان را به آب و تاب میزنند.
شعار سال: سامان بدر - چند سال اخیر تقابلی شکل گرفته بین شبکه نمایش خانگی و صداوسیما بر سر سریال سازی که اولیها با روایتی نسبتا متفاوت در مقابل محدودیتهای همیشگی دستگاه عریض و طویل دومی ما را با شخصیتهایی مواجه میکند که نوعی فرهنگ عمومی جدیدی را به ما تزریق کند. اما در اکثر این سریال سازی هاکه هر از چندگاهی شاهد شنیدن شائباتی از پشت پرده مافیایی و رانت خواری آنها هستیم نوعی از بی مبالاتی و جدا از واقعیتهای جامعه را شاهد هستیم.
در شاخصترین از سریالهای خارجی با انبوهی از گران قیمتترین بازیگران همچنین بریز و بپاشی برای توجه دیده نمیشود
شخصیتهای این سریالها همه در خانههای بزرگ ساکن هستند که میلیونها نفر از ایرانیها هرگز مشاهده نکردند. در شاخصترین از سریالهای خارجی با انبوهی از گران قیمتترین بازیگران همچنین بریز و بپاشی برای توجه دیده نمیشود. این شخصیتها نه با گرانی سرو کار دارند و نه با مشکلات مالی! شخصیتهای فقیر اگر هم وجود دارند عدهای افراد عقدهای هستند که در خدمت دستگاه سرمایه خودشان را به آب و تاب میزنند. بزرگترین دغدغه آدم پولدارهای ما عقدههای کودکی است که مثلا مستخدم خانه اعیانی هنوز آن را به رخ میکشد و برای همین کشتن و پول خوردن وی توجیه میشود و هیچ توجهی به این همه خوبی آنها نمیکند! (نهایت برداشت آزاد از نمایشنامه مکبث در ایران میشود همین سطحی نگری!)
در اینجا هومن سیدی میخواهد با قورباغه رئیس جمهور شود! (احتمالا شورای نگهبان را میخواهد مسخ کند!) مهدویان قرارداد نفتی یک هلدینگ خصوصی با نروژیها میبندد، وزارت نفت و تحریمها و نقش دولت در اقتصاد نفتی هم کشک است. حسن فتحی مافیای سیسیل را به درون عصر پهلوی دوم میآورد. مهران مدیری هم هیولایی میسازد که در واقع انگار رئیس جمهور کشور است و برادران امنیتی در مقابل آنها درماندهاند.

مردم هنوز با پدر سالار و شب دهم بیشتر انس میگیرند تا این سریالهایی که خودروهای لوکس با چندین بادیگارد در جادههای شمال ویراژ میدهند
کارگردانان این سریالها همه فیلم و سریالها و نمایشنامههای خوب دنیا را دیده اند و در نهایت به این نتیجه میرسند که قسمتهایی از آن را در دنیای ایران شکل دهند. جمع اینها مضحکهای میشود فارغ از دنیای عینی و واقعی مردم ایران! این مردم هنوز با پدر سالار و شب دهم بیشتر انس میگیرند تا این سریالهایی که خودروهای لوکس با چندین بادیگارد در جادههای شمال ویراژ میدهند. انگار نه انگار ما از ایرانی صحبت میکنیم درگیر هزاران مشکل بزرگ و کوچک که یک صدم آنها را در این سریالها نمیبینیم. حالا این وسط بخواهند در مورد ترنسها یا مشکلات اقلیتها هم چیزی بگویند زبان الکنی را به کار میبرند و یا در ادامه بر اثر فشارها آن شخصیتها را هم حذف میکنند! با همه اینها حالا چرا باید ما در این دو گانه شبکه نمایش خانگی و صداوسیما یک طرف را بگیریم. آزادی بیان درست، جذابیت تماشای نوید محمدزاده و جواد عزتی هم درست، ولی خود این سریال سازها در تقابل این رقابت طرف مردم هستند؟
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از گیل خبر، تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰، کد خبر: ۴۷۰۸۲۵، gilkhabar.ir