پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۹۱۶۶
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۸
مجید انصاری عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در واکنش به دعوت رئیسی و محسنی اژه‌ای از اصلاح طلبان برای نقدو مشورت به روزنامه اعتماد گفت: اگر این کار واقعا به درستی انجام شود. این یک ضرورت است که حاکمیت باید با بدنه جامعه، نیرو‌های فعال مدنی و سیاسی و نخبگانی که در درون نظام هستند و دلسوز این کشور محسوب می‌شوند، ارتباط مستمر برقرار کند.

  شعار سال:مجید انصاری عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در واکنش به دعوت رئیسی و محسنی اژه ای از اصلاح طلبان برای نقدو مشورت به روزنامه اعتماد گفت: اگر این کار واقعا به درستی انجام شود. این یک ضرورت است که حاکمیت باید با بدنه جامعه، نیروهای فعال مدنی و سیاسی و نخبگانی که در درون نظام هستند و دلسوز این کشور محسوب می‌شوند، ارتباط مستمر برقرار کند.
 
*این اتفاق هم به نفع جامعه و هم به نفع دستگاه‌ها و قوای مختلف است. به هر حال به نظرم آنچه اتفاق افتاده کار پسندیده‌ای است و اگر مستمر و واقعی باشد و انتقادات دریافت بشود می‌تواند موثر باشد. اگر در قوا تشکیلاتی باشد که این نظرات و انتقادات را گردآوری کند و آنها را به مسوولان و مقامات گزارش بدهد می‌توان امیدوار بود که این ارتباطات در آینده نتایجی داشته باشد. به هر حال باید این ارتباطاتی که با نیروها گرفته می‌شود و نظرات آنها جمع‌آوری و به‌طور منظم دسته‌بندی و در یک بازه زمانی مشخص ارایه شود. در نهایت هم گزارش‌های عمومی آن منتشر شود.
 
*البته آقای حسن روحانی در هشت سال دولت خود چند دفعه با سران احزاب و گروه‌ها ارتباطی برقرار کردند و جلساتی داشتند ولی این جلسات مستمر نبود و به یکی، دو جلسه اکتفا و بعد هم بدون رسیدن به نتیجه خاصی تمام شد.
 
* فعلا این اتفاق در حال رخ دادن است و روسای دو قوه قضاییه و مجریه تصمیم گرفته‌اند که حالا به هر ترتیب با فعالان سیاسی در ارتباط باشند به همین خاطر به نظرم فعلا باید از آن استقبال کرد. به هر حال فعلا شروع خوبی بوده است و دلیلی هم ندارد که بدبینانه با آن برخورد کنیم. توصیه من این است که این اقدام خوب را جناب آقای سید ابراهیم رییسی در دولت و هم آقای اژه‌ای در قوه قضاییه ادامه بدهند.
 
*در آموزه‌های دینی ما هم به چنین اقداماتی توصیه شده است. حضرت علی(ع) می‌فرمایند کسی که به مشورت به دیگران بپردازد و نظر آنان را در موضوعات مختلف جویا بشود، در واقع در اندیشه و خرد دیگران خود را شریک کرده است و به این ترتیب می‌تواند از عقل آنان نیز استفاده کند. در واقع خرد جمعی همراه خودش برکت می‌آورد و می‌تواند سر منشأ خیر باشد و از تکرار خطاهای سنگین و مشکل‌آفرین برای کشور و جامعه جلوگیری کند. در حالی اتفاق مقابل آن یعنی استبداد به این نتیجه معکوس می‌دهد و می‌تواند منجر به هلاکت شود. کسی که نظر خود را بهترین بداند و خود را بی‌نیاز از آرای دیگران ببیند هم خودش را هلاک کرده است و هم می‌تواند منجر به هلاکت جامعه شود. این مساله باید در کشور و جامعه ما نهادینه شود چرا که به هر حال یکی از حقوق شهروندی نیز محسوب می‌شود.
 
* به‌طور کلی من فکر می‌کنم که آسیب‌شناسی انتخابات و کاهش مشارکت مردم در سه انتخابات 28 خرداد باید این درس را به مسوولان داده و این زنگ خطر را به صدا درآورده باشد که ادامه این وضع بسیار خطرناک خواهد بود و باید امید مردم و جامعه امروز ایران احیا شود. ترمیم امید مردم هم راه‌های مختلفی دارد که یکی این است که بنشینند و با نخبگان و کنشگران مختلف مداوم در تماس باشند، با بدنه جامعه در ارتباط باشند و مشکلات را رصد کنند و به موقع نقاط ضعف را شناسایی کنند و نگذارند مشکلاتی که در جامعه وجود دارد انباشته شود و مردم احساس کنند که گوش شنوایی برای شنیدن نیست و اراده‌ای برای حل مشکلات وجود ندارد.
 
 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین  ، تاریخ انتشار:  12 تیر   1400، کدخبر: 1531491، www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین