پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۲۹۰
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۹

کلینتون با 3 امتیاز از ترامپ پیشی گرفت

بر اساس آخرین نتیجه نظرسنجی واشینگتن پست و ای بی سی نیوز که روز جمعه منتشر شد، هیلاری کلینتون نامزد دمکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با 3 امتیاز از دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان پیشی گرفته است.

شعار سال: به گزارش خبرگزاری رویترز، براساس نظرسنجی تلفنی از یک هزار و 768 فرد بزرگسال که از روز یکشنبه تا چهارشنبه (9 تا 12 آبان ماه) صورت گرفته، کلینتون در حالی که تنها چهار روز به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در روز سه شنبه (18 آبان ماه) باقی مانده، 47 درصد آرا و ترامپ 44 درصد آراء را به دست آورده است.
این در حالیست که در نتیجه نظرسنجی واشنگتن پست و ای بی سی نیوز که روز چهارشنبه گذشته منتشر شد، هر دو نامزد 46 درصد آراء شرکت کنندگان احتمالی در انتخابات را کسب کرده بودند.
به نقل از تارنمای خبری «اسپوتنیک»، نتایج جدیدترین نظرسنجی روزنامه آمریکایی «لس آنجلس تایمز» که روز جمعه (14 آبان ماه، 4 نوامبر) منتشر شد، حاکی است که ترامپ، 5 درصد از رقیب خود کلینتون پیش افتاده است.
بر اساس نتایج این نظرسنجی، 47.5 (چهل و هفت و پنج دهم درصد) از 20 هزار و 49 پرسش شونده آمریکایی، اظهار کرده اند که به ترامپ رای خواهند داد و 42.5 (چهل و دو و پنج دهم درصد) نیز گفته اند که به کلینتون رای خواهند داد.
ایالت «کالیفرنیا» که شهر لس آنجلس در آن قرار دارد، به طور سنتی حامی دمکرات ها به شمار می رود و این حزب در آن قدرت و اکثریت قابل توجهی را در اختیار دارد.
در حالی که تنها چهار روز تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای گزینش چهل و پنجمین رئیس جمهوری روز سه شنبه 18 آبان سال جاری (هشتم نوامبر 2016)، باقی مانده است، بیشتر نظرسنجی ها حاکی از رقابت بسیار نزدیک ترامپ و کلینتون است.
هر چند که با توجه به مسئله افشای ایمیل های جدید کلینتون از سوی «اف بی آی» (اداره تحقیقات فدرال آمریکا) که بسیار بحث برانگیز شد و واکنش های جدی کلینتون و ترامپ و همچنین هم حزبی های آنان را به دنبال داشت، ممکن است نتایج نظرسنجی ها، سمت و سوی دیگری به خود بگیرد.
اما نتایج جدیدترین نظرسنجی روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» و شبکه خبری سی بی اس نیوز(CBS News) که روز پنجشنبه (13آبان ماه، سوم نوامبر) منتشر شد، نشان داد که اکثر رأی دهندگان آمریکایی، تصمیم خود را گرفته اند و افشاگری های تازه در مورد هر دو نامزد تأثیر چندانی بر رأی و نظر آنان ندارد، به طوری که 45 درصد رأی دهندگان احتمالی از نامزد دمکرات ها و 42 درصد هم از ترامپ جمهوریخواه حمایت می کنند.
تاکنون، بیش از 24 میلیون آمریکایی در جریان انتخابات زودهنگام، رأی خود را به صندوق ها ریخته اند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرانا)، تاریخ انتشار 14 آبان 95 ، کد مطلب: 82294352: www.irna.ir
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین