شعار سال: علی اکبر علیزاده برمی
نماینده محترم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی یکشنبه (اول خرداد 1401 ) مجلس، طی بیاناتی نسبتا تند و در قالب ارایه تذکر اظهار داشت که، از ملت صبور ایران که همکاری کاملی با دولت در
اصلاح نظام اقتصادی فاسد به ارث رسیده از دولت قبل را داشته اند قدردانی نموده و همچنین از دولت که با شجاعت
یارانهها را به سمت عادلانهتر شدن هدایت کرد، تشکر مینمایم.
آقای نماینده از همین جا شروع میکنیم . ما با ادلههای قابل اثبات با نظر شما و این شیوه فعالیت دولت جهت یارانه زدایی ( شما بخوانید جبران کسری بودجه) مخالفیم. شیوههای در پیش گرفته شده، بیشتر شبیه الگوهای نئولیبرالیستی در اقتصاد هستند. در حالی که در حکومت داری اسلامی می بایست دو بحث تمدن سازی و عدالت، محور تمامی فعالیت ها منجمله حوزه اقتصاد باشد.
از طرف دیگر، بعید میدانیم که از ما رئیسیتر باشید، ما سعی کرده و ترجیح داده ایم که بجای تعریف و تمجید نابجا از دوستان و نزدیکان خودمان، منافع ملی و صیانت از انقلاب در گام دوم خود را سرلوحه فعالیتی قرار دهیم. ما یاد گرفته ایم که خطر منتفعین و متعصبین کمتر از خطر منافقین و نفوذی ها نیست. با توجه به پیش بینی هایی که از آینده می توان نمود، نظر جانبدارانه شما را هم مکتوب میکنیم تا در موقع انتخابات آتی، ان شاالله بتوانید از آن در مقابل شهروندان ایران اسلامی و مردم شریف دامغان، دفاع کنید.
نماینده محترم مردم شریف دامغان در مجلس خطاب به رئیس جمهور، گفت: مصداق و محور
جراحی بزرگ اقتصاد ایران اصلاح نظام بانکی بوده و
دولت قبل بزرگترین رانت اقتصادی را به بانکها داد و این بانکها هستند که تمام سرمایهها و ثروت ایران را
همچون زالو میمکنند.
مال سازیهای گسترده، دخالتهای سوداگرانه در بازار مسکن ملک، احتکار مسکن، سوداگری در بخش ارزی، تضعیف ارزش پول ملی و افزایش بیش از هزار درصدی نقدینگی و پول پاشی برای منافع صاحبان شان تنها گوشهای از اقدامات ویرانگرانه بانکها بوده که توسط دولت گذشته مورد حمایت قرار گرفته است.آقای نماینده ، ما نیز مثل شما به اصلاح مستمر و هدفمند نظام بانکی کشور فکر میکنیم، البته نه با ادبیات خاص شما. ادبیاتی که پایه های اقتصاد یک کشور را تشبیه به زالو و زالو صفتی نموده که مسلما ادبیاتی سخیف و مذموم است. ادعای ارایه بزرگترین رانتها به بانکها را کرده اید، بسیار هم خوب، مگر شما نماینده مجلس نبودید؟ چرا برخورد نکردید؟ چرا از اهرم نظارتی در اختیار مجلس استفاده نکردید؟ برایمان بشدت جای سوال و شائبه باز کردید آقای نماینده! لطفا در خصوص این بزرگترین رانتها ، با مصداق صحبت کنید.
خواهش میکنیم، بانکهای مال ساز را رسوا کنید؟ چرا سکوت نموده و اسم نمیبرید؟ در خصوص تضعیف ارزش پول ملی توسط بانکها با مصداق صحبت کنید، میدانید که تا این حد بی مدرک و مصداق صحبت کردن ( ورای مصونیت نمایندگی) میتواند مبنای شکایت حقوقی هم قرار گیرد که در حیطه اختیار ما نبوده و از آن خروج میکنیم. در خصوص افزایش هزار درصدی نقدینگی و نقش بانکها در آن نیز، تصور میکنیم دانشگاه هارواد به دنبال شما بیاید برای اثبات!
آقای عزیز، شما چیزهایی شنیده اید که بعضا رگههایی از حقیقت هم در آنها وجود داشته و قابل کتمان نیست، اما شنیدههای شما بیشتر شبیه نوعی درد دل و گزاره روایتی است تا طرح مسئله، اثبات فساد و انحراف و حتی ارایه راهکار اصلاحی.
علی اکبر علیزاده بیان نموده که در دوران انقلاب مردم به مشروب فروشی ها، سینماها و بانکها به عنوان ریشه تمام فسادهای رژیم شاهنشاهی، حمله کردند. مشروب فروشیها جمع شد، سینماها تا حدودی تغییر کرد، اما بانکها هیچگونه تغییر نداشتند، از این رو ریشه تمام مشکلات کشور نظام بیمار و مخرب بانکی است و
اگر با این ام الفساد برخورد نکنید تمام زحمات شما به هدر خواهد رفت. اصلاح نظام بانکی با نصیحت حل نشده و مجلس انقلابی در این مورد کاملا همراه شما است.
دوست عزیز، ما بعنوان رسانه و بر اساس عملکردهای زیر سوال و اهمال هایی مسلم در سطوح کلان، ریشههای امیدمان از اقدام اصلاحی مجلس در بسیاری از حوزه ها قطع شده یا تضعیف گردیده است چه رسد به دیگران و شهروندان عادی . در یک صفحه لطفا بنویس که چه اصلاحاتی برای خروج بانک از فساد اقتصادی مدنظر شماست. از همان یک صفحه هم در نهادهای سیاستگذار دفاع کن. اگر آن یک صفحه را توانستی بنویسی و به حق باشد، قول شرف میدهیم که تمام قد پشت شما خواهیم بود.
اما ما به درست یا غلط، از فرمایشات شما بوی هیجان میشنویم و خدای ناکرده شائبهها و حاشیهها برایمان تداعی میشود. نگاهی به مصوباتی از مجلس، که امضا شما پای آنها است و نوع سخنرانی های قبلی شما در مجلس شورای اسلامی، تا حدی این شائبه تشدید هم شده است .
برای اینکه زبان مشترک قویتری پیدا کنیم، حاضریم خدمت رسیده و شنونده صحبتهای شما باشیم. اگر نتوانستید ادلههای اصلاحی ارایه دهید، سخن مشفقانه ما را بشنوید و
دو واحد اقتصاد خرد و کلان و دو واحد بانکداری پاس کنید. به نفع همه ما است.
نماینده آگاه و دغدغهمند، مسلما بر دیده و در دل مان جای دارد. اما
غوغاسالاری و حاشیه گویی و بیان ادعاهای کلی، نه تنها خریداری ندارد، با موضع گیری شهروندان و رسانهها هم مواجه خواهد شد.
کلام آخر اینکه، نقد اصلاحی نظام بانکداری کشور، فساد ستیزی، کمر همت بستن به اصلاح نظام بانکی و مواردی همانند
یک فعل پسندیده بوده و در مقابل، تضعیف رکن اصلی اقتصاد کشور آنهم صرفا با شعار و ادعا
، فعلی نکوهیده محسوب می شود.
خداوند علیم به ذاتها و سینهها است. سربسته عرض شد.
اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال
سلام
لطفا اخبار مرتبط و برچسب ها را ملاحظه کنید. موضوع و محور بحث ، بیان نظر ما نبود. نقد نظر آقای نماینده مطرح می باشد.
درصورت پذیرش ایشان ، آمادگی برای بیان نظرات ما هم وجود دارد.
سلام
دکترای علوم دفاعی - بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
https://rc.majlis.ir/fa/parliament_member/show/1545434
بیوگرافی ایشان