پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۷۷۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵

نیمی از ذخایر نیروگاه ها خالی است

یک مقام مسئول با بیان اینکه هم اکنون نصف ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها خالی است، گفت: قطعی برق در شمال کشور نه به دلیل کمبود تولید بلکه به بارش برف و سقوط درختان بر روی خطوط توزیع بوده که در حال برطرف شدن است.

شعار سال:

غلامرضا مهرداد در تشریح آخرین وضعیت تامین سوخت نیروگاه های برق کشور، گفت: هم ‌اکنون مشکلی برای تأمین برق از سوی نیروگاه‌های کشور وجود ندارد و نیروگاه‌های کشور به جز بخش سیکل ترکیبی نیروگاه نکا که سوخت آن صرفاً گاز است در حال تولید برق هستند.


وی افزود: قطعی برق در شمال کشور نه به دلیل کمبود تولید بلکه به بارش برف و سقوط درختان بر روی خطوط توزیع بوده که در حال برطرف شدن است.

مدیرکل دفتر پشتیبانی فنی و نظارت بر تولید شرکت برق حرارتی با اعلام اینکه هم‌اکنون بیش از ۳.۵ میلیارد لیتر ظرفیت ذخیره سازی گازوئیل در نیروگاه‌های کشور وجود دارد و ۶۰ درصد مخازن در سال جاری بارگیری شده است، تصریح کرد: با توجه به برودت شدید هوا، استفاده از سوخت گاز در برخی از نیروگاه‌ها محدود شده و از سوخت دوم شامل گازوئیل و نفت کوره استفاده می‌شود.

این مقام مسئول درباره ذخیره سوخت نیروگاه‌های کشور هم توضیح داد: از مجموع ذخیره سوخت گازوئیل در نیروگاه‌ها تا امروز حدود هشت درصد در طول چند روز گذشته به مصرف رسیده و موجودی این مخازن به ۵۲ درصد رسیده است.

مهرداد با بیان اینکه در طول ۸ ماه اول امسال در مجموع حدود ۹۵ درصد سوخت مصرفی نیروگاه‌های کشور گاز بوده است که این یک رکورد محسوب می‌شود، بیان کرد: سوخت اول همه نیروگاه‌های کشور، گاز طبیعی بوده و به خاطر نرخ پایین تر، آلودگی کمتر و کاهش هزینه‌های مربوط به تعمیر و نگهداری، مصرف گاز طبیعی در نیروگاه‌های کشور دارای اولویت است.

وی با اشاره به محدودیت‌های زیست محیطی برای مصرف نفت کوره اظهار داشت: براساس مصوبه هیأت دولت از سوخت نفت کوره در شرایط اضطراری می‌توان استفاده کرد.

مدیرکل دفتر پشتیبانی فنی و نظارت بر تولید شرکت برق حرارتی با درباره بارگیری مخازن سوخت کشور هم بیان کرد: فصل بارگیری نیروگاه‌های کشور، ۸ ماه نخست سال بوده و بعد از آن به دلیل شرایط جوی امکان ارسال سوخت مایع به نیروگاه‌ها، به سختی میسر می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل نگرانی از استمرار شرایط جوی فعلی و امکان تکرار آن تا پایان زمستان، در حال رایزنی با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و نیروگاه‌ها هستیم تا نسبت به تحویل هرچه بیشتر سوخت نفت گاز به نیروگاه‌ها اقدام کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار 8 آذر 1395، کد مطلب: 249534 : www.mizanonline.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
0
0
دماغ آدم دروغ گو .
کدوم درخته که می تونه روی دکل فشار قوی بیفته؟ اطراف دکل های فشار قوی رو حریم اعلام می کنند و از درخت و خونه پاکسازی می شه.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
0
0
نیروگاه (به انگلیسی: (power station)، که با نام «کارخانه برق» هم شناخته می‌شود، مجموعه‌ای از تأسیسات صنعتی است که از آن برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‌شود.

وظیفه اصلی یک نیروگاه تبدیل انرژی از دیگر شکل‌های آن مانند انرژی شیمیایی، انرژی هسته‌ای، انرژی پتانسیل گرانشی و... به انرژی الکتریکی است. وظیفه اصلی در تقریباً همه نیروگاه‌ها بر عهده مولد یا ژنراتور است؛ ماشینی دوار که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. انرژی مورد نیاز برای چرخاندن یک ژنراتور از راه‌های مختلفی تأمین می‌شود و عموماً به میزان دسترسی به منابع مختلف انرژی در آن منطقه و دانش فنی گروه سازنده بستگی دارد.
در یک نیروگاه حرارتی انرژی مکانیکی مورد نیاز برای به حرکت در آوردن مولدها به وسیله حرارتی که معمولاً از سوختن سوخت‌ها به وجود می‌آید تأمین می‌شود. بیشتر نیروگاه‌های حرارتی (در حدود ۸۶ درصد آنها) از بخار برای انتقال حرارت و ایجاد انرژی مکانیکی استفاده می‌کنند و به همین دلیل این نیروگاه‌ها را نیروگاه‌های بخاری نیز می‌نامند. بر طبق قانون دوم ترمودینامیک هرگز نمی‌توان تمامی انرژی حرارتی را به انرژی مکانیکی تبدیل کرد بنابر این همیشه مقداری از حرارت اضافی در محیط آزاد می‌شود، حال اگر از این حرارت برای انجام فرایندهای صنعتی یا گرمایش ناحیه‌ای استفاده کنیم می‌توانیم راندمان استفاده از انرژی را بالا ببریم، این روش که در برخی تأسیسات حرارتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، سیستم ترکیبی گرما و نیرو یا CHP نام دارد. یکی از کاربردهای این روش که بیشتر در خاورمیانه مورد استفاده قرار می‌گیرد استفاده از انرژی حرارتی اضافی برای نمک زدایی آب است. درنمک زدایی آب دریا نیازبه حجم زیاد بخاربا فشارکم می باشدکه ازچرخه ترکیبی بدون مشعل بایداستفاده کرد.
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین