پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۳۹۶۱۴۰
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
با حکم همتی وزیر اقتصاد، زهره عالی پور به سرپرستی سازمان خصوصی سازی منصوب شد. باید از آقای همتی پرسید که خانم عالی پور واقعا از خصوصی سازی چه می دانند ؟ مردان مرد در این سازمان تحت فشار ، سر تسلیم زمین گذاشته و یا راه را به انحراف رفتند. آیا قرار است سازمان خصوصی سازی رئیس پشت پرده داشته باشد؟منتظر دریافت توضیحات جناب وزیر هستیم.

شعارسال: عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی زهره عالی پور را به عنوان سرپرست سازمان خصوصی سازی منصوب کرد.

در این حکم آمده است: عزت، توفیق و سربلندی سرکار عالی را در انجام مأموریت‌های محوله از خداوند متعال خواستارم.

زهره عالی پور سرپرست سازمان خصوصی سازی شد + سوابق


سخنگوی دولت انتصاب زهره عالی پور به عنوان سرپرست سازمان خصوصی سازی را تبریک گفت.

در متن پیام فاطمه مهاجرانی آمده است: خدای بزرگ را شاکرم که هر روز شاهد ارتقاء جایگاه زنان در سطوح مدیریتی کشور هستیم. اینجانب انتخاب بجا و شایسته سرکارعالی که نشان از درایت، لیاقت و توانمندی شما دارد صمیمانه تبریک و تهینت عرض می‌کنم و برایتان از خداوندمتعال توفیق و سعادت مسئلت دارم.

سوابق زهره عالی پور

زهره عالی‌پور در ۸ آبان ۱۳۴۴ در شهرستان مسجد سلیمان در استان خوزستان به دنیا آمد. او تحصیلات ابتدایی و متوسطۀ خود را در شهر اهواز به پایان رساند و در ۱۳۶۲ با دریافت دیپلم اقتصاد از دبیرستان حضرت فاطمۀ زهرای این شهر، فارغ‌التحصیل شد. عالی‌پور پس از شرکت در کنکور سراسری و قبولی در رشتۀ اقتصاد نظری در دانشکدۀ اقتصاد دانشگاه تهران، عازم این شهر شد.

زهره عالی پور مناصب زیادی داشته است، اما او نخستین فرماندار زن لقب گرفته است. بدین ترتیب، او در ۱۶ آذر ۱۳۸۰ به سمت فرمانداری شهرستان شمیران که عالی‌ترین مقام اجرایی یک شهرستان است، منصوب شد.

تألیف دو کتاب مهندسی فرهنگ خصوصی سازی ایران (به صورت مشترک)، و مبانی فرهنگی رونق اقتصادی ایران با موضوع آموزش اقتصاد به دانش‌آموزان، و همچنین تدوین و تألیف ده‌ها مقالۀ علمی در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی، از آثار منتشرشدۀ زهره عالی‌پور است.

تحصیلات
زهره عالی پور در ۱۳۶۸ موفق به اخذ مدرک کارشناسی اقتصاد دانشگاه تهران گردید. در ۱۳۸۰ مدرک کارشناسی ارشد خود را نیز از مرکز مدیریت دولتی تهران و در رشتۀ مدیریت مالی کسب کرد. او در همان دهه تحصیلات خود را در مقطع دکتری در کشور سویس ادامه داد تا آنکه در ۱۳۹۰ به اخذ مدرک دکتری در رشتۀ مدیریت اقتصادی نائل آمد.

فرماندار شهرستان شمیران
مسئولیت واحد آمار و اطلاعات تعاونی معاونت‌های تولیدی و عمرانی گسترش وزارت کشور (از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰ ش).
کارشناس اقتصادی وزارت تعاون (در ۱۳۷۰ ش)، ریاست اداره‌های تحقیقات اقتصاد کلان، و اقتصاد بازرگانی وزارت تعاون (در سال‌های ۱۳۷۲ و ۱۳۷۳ ش).
مدیریت کل دفتر اقتصادی و برنامه‌ریزی و مدیریت کل آمار و اطلاعات این وزارت‌خانه (از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ ش).
جانشینی معاون طرح و برنامۀ وزیر تعاون، ریاست دبیرخانۀ برنامۀ سوم توسعۀ بخش تعاون.
عضویت و ریاست در بسیاری از شوراها، کمیسیون‌ها و کمیته‌های وزارت تعاون.
نمایندگی معاونت گسترش وزارت کشور در شورای فرهنگی اجتماعی زنان (از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰ ش).
نمایندگی وزارت تعاون در شورای فرهنگی اجتماعی زنان (از ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۰ ش)
نمایندگی وزارت‌خانه تعاون در مرکز مشارکت امور زنان ریاست جمهوری به مدت ۸ سال

عالیپور از ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۳ رئیس اداره اقتصاد کلان وزارت تعاون بود و از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ به‌عنوان مدیرکل دفتر اقتصادی و برنامه‌ریزی وزارت تعاون فعالیت می‌کرد. وی در سال ۱۳۸۰ در دولت محمد خاتمی به فرمانداری شمیران منصوب شد و تا سال ۱۳۸۳ در این جایگاه، به‌عنوان نخستین فرماندار زن در ایران فعالیت نمود.
او در فاصله سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ معاون نظارت، امور حقوقی و قرارداد‌های سازمان خصوصی‌سازی بود و از ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ به‌عنوان معاون واگذاری سهام و بنگاه‌های سازمان خصوصی‌سازی فعالیت می‌کرد.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از جماران، تاریخ انتشار: 29شهریور1403، کدخبر:1643869، www.jamaran.news

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین