پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۷۹۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۸

‌سفره‌های زیرزمینی به مرز هشدار رسیده است

‌فرماندار کوهدشت گفت: به هیچ عنوان مجوز حفر چاه جدید در کوهدشت داده نمی‌شود.

شعار سال: نورمحمد فردی بیرانوند در جلسه كميسيون آب، كشاورزي و منابع طبيعي شهرستان کوهدشت اظهار کرد: این جلسه با محوریت پایش فرونشست زمین دشت کوهدشت و بررسی علل و عوامل فرونشست و نحوه مقابله با آن و همچنین تقویت سفره‌های زیرزمینی تشکیل شده است.

وی افزود: همه مسئولین به اتفاق بر این باورند که محور توسعه کوهدشت، کشاورزی بوده و بیش از 90 درصد درآمد مردم این شهرستان از کشاورزی است.

فردی بیرانوند با بیان اینکه کشاورزی بدون آب معنا ندارد، اضافه کرد: آب‌های زیرزمینی شهرستان افت کرده‌ و سفره‌های زیرزمینی به مرز هشدار رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: 732 حلقه چاه در کل شهرستان وجود دارد که اکثراً غیر کارشناسی و بعضاً بدون مجوز هستند.

فرماندار با بیان اینکه در کوهدشت باید کارگروهی در این خصوص تشکیل شود و کشاورزان توجیه شوند که وضعیت بحرانی است، تأکید کرد: تغییر الگوی کشت نیاز است و کشت‌های آبدوست مانند ذرت، چغندر و... باید ممنوع شود.

وی افزود: در شهرستان کوهدشت باید به آبخیزداری و آبخوان‌داری توجه ویژه شود، این عوامل باعث تقویت سفره‌های زیرزمینی و همچنین از ایجاد سیلاب‌های احتمالی جلوگیری می‌کند و سلامت مردم نیز تامین می‌شود.

فردی بیرانوند با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان مجوز حفر چاه جدید در کوهدشت داده نمی‌شود، ادامه داد: همچنین در تمام چاه‌ها باید از کنتور هوشمند استفاده شود.

وی در پایان گفت: در شهرستان کوهدشت مشکل آب آشامیدنی وجود دارد، برای کشاورزی و صنعت آب نداریم، سد معشوره حق طبیعی و مسلم مردم این منطقه و مطالبه عمومی مردم است و ما از آن دست نخواهیم کشید.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 06بهمن 1395، کد مطلب: 95110603856: www.isna.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
0
0
وقتی لرستان به مرز هشدار رسیده، سایر استان های کویری باید چکار کنند
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین