پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۸۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲
رئیس شورای آموزش و پرورش البرز بر لزوم بکارگیری و مشارکت سمن‌های مردمی در توسعه سرانه‌های آموزشی البرز تاکید کرد.

شعار سال: استاندار البرز، پیش ازظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از اعضا در سالن شهدای البرز برگزار شد، با اشاره به نقش خیران در توسعه فضاهای آموزشی استان به عنوان یکی از اصلی‌ترین پایه‌های تحکیم بخش در نظام آموزشی این استان تازه تأسیس افزود: با عنایت به محدویت‌ها و کمبودهای سرانه‌های آموزشی در این استان، نیاز به احداث مدارس به جد وجود دارد و از آنجا که بخشی از محدودیت های اعتباری و کمبود بودجه های جاری مانع از تحقق این امر می شود، ورود خیران در این زمینه انکار ناپذیر است.

سیدحمیدطهائی، با تأکید برضرورت تقویت نهادهای حمایتی، NGO ها و سمن‌ها، تصریح کرد: تلاشهای اعضای فرف کمک و همیاری دولت را دارند تشکر نمود و زمینه ترغیب و تشویق هر چه بیشتر آنان را فراهم کرد.

استاندار البرز با اشاره به لزوم تغییر کارکرد مدیران از هزینه های صرف، افزود: مسئولان نباید تنها به خرج هزینه های در اختیار توجه کنند، باید درآمدزا باشند و ضمن ایجاد درآمدزایی، راهکارهای هزینه ای آن را نیز مطابق با نیازهای دستگاه ها متبوع و کمبودهای موجود بیندیشند.

وی در ادامه با مهم عنوان کردن نقش مشارکت مردم در جهت توسعه سرانه های آموزشی استان گفت: همواره حضور مردم در صحنه های مختلف ثمربخش بوده است و با توجه سیاست های کلی دولت در واگذاری بخشی از امور به مردم و تصدی گری بر فعالیت ها، انتظار می رود مسئولان استان نیز همین رویه را در پیش گیرند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خیرگزاری کار ایران (ایلنا)، تاریخ انتشار 9آذر 1394 ،کد خبر 326502 www.ilna.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۶
0
0
عجب حرف خنده داری؟ لزوم بکارگیری سمن‌های مردمی در توسعه سرانه‌های آموزشی البرز
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین