پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۵۸۳۸
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰
رئیس شورای شهر تهران گفت: طبق قانون سرپرست شهرداری تهران تا سه ماه می‌تواند به کار خود ادامه دهد.

شعارسال:مهدی چمران در پایان سیصد و هفتادمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، درباره انتخاب سرپرست برای شهرداری تهران از سوی شورای پنجم، اظهار کرد: اعضا می‌توانند از بین کارمندان و یا پرسنل بازنشسته شهرداری یک نفر را برای شهرداری انتخاب کنند.

وی ادامه داد: البته چنانچه شهردار فعلی نیز تمایل داشته باشد و اعضا بخواهند وی نیز می‌تواند به عنوان سرپرست در شهرداری کار خود را ادامه دهد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: طبق قانون سرپرست شهرداری می‌تواند تا مدت سه ماه به عنوان سرپرست در شهرداری حضور داشته باشد و بعد از‌آن باید شهردار به صورت رسمی مشخص شود.

چمران افزود: حکم سرپرستی شهردار را می‌تواند رئیس شورا امضا کند.

شعارسال،با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم،تاریخ انتشار 29مرداد96،کدخبر: 1496590، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین