
شعار سال: براساس مصوباتشماره ۲ جلسه شماره ۲۱۰ مورخ ۱۳۹۳/۱۲/۱۷(CRA-MO-۱۳۹۳-۰۲۱۰-۲)وشماره ۱ جلسه شماره ۲۱۸ مورخ ۱۳۹۴/۵/۱۱(CRA-MO-۱۳۹۴-۰۲۱۸-۱)کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ارایه هرگونه خدمت ارتباطی و انتقال داده از قبیل خدمات خدمات دسترسی به اینترنت، دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، خدمات شبکه های اختصاصی، خدمات صوتی، تصویری، متنی و داده ای و انواع خدمات محتوایی و ارزش افزوده در شبکه های تلفن همراه در چارچوب مقررات جاری کشور امکانپذیر می باشد.
تبصره: در صورتی که ارایه خدمات محتوایی مستلزم موافقت یا اخذ مجوز از مراجع حاکمیتی ذیربط باشد، دارنده پروانه موظف به رعایت ضوابط و اخذ مجوزهای مربوطه است. ضمنا دارنده پروانه موظف به رعایت مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در زمینه ارایه خدمات محتوایی است .
- اپراتور مجازی تلفن همراه نوع اول:
اپراتوری که مجاز به اجاره و یا خرید خدمات شبکه تلفن همراه از اپراتور میزبان براساس قرارداد عمده فروشی بوده و با استفاده از نشان تجاری (برند) و مدل بازاریابی و فروش خود، آنرا به صورت خرده فروشی به مشترکین نهایی عرضه می کند و علاوه بر آن باید تا پایان سال دوم، بخش هایی از شبکه زیرساخت تلفن همراه (بجز شبکه دسترسی رادیویی) شامل حداقل مرکز سوئیچینگ تلفن همراه و نقاط پشتیبانی خدمات داده مانند GGSN و SGSN و مرکز ثبت اطلاعات مکانی (HLR) مشترکین، را مخصوص خود ایجاد و راه اندازی کند. اپراتورهای نوع اول مجاز به در اختیارداشتن سکوی خدمات، سامانه صورتحساب گیری و مدیریت و نگهداری مشترکین هستند.
تبصره: اپراتور مجازی نوع اول، به غیر از طیف در اختیار اپراتور میزبان، مجاز به استفاده از سایر طیف های فرکانسی نیازمند اخذ مجوز، ایجاد شبکه دسترسی رادیویی و شبکه انتقال مربوط به آن به هر شکل و تحت هر عنوان، نیست.
- اپراتور مجازی تلفن همراه نوع دوم:
اپراتوری که مجاز به اجاره یا خرید خدمات شبکه تلفن همراه از اپراتور میزبان بر اساس قرارداد عمده فروشی بوده و با استفاده از نشان تجاری (برند) و مدل ارزیابی و فروش خود، آن را به صورت خرده فروشی به مشترکین نهایی عرضه می کند. اپراتورهای مجازی نوع دوم مجاز به در اختیار داشتن سکوی خدمات، سامانه صورتحساب گیری و مدیریت و نگهداری مشترکین هستند.
تبصره ۱: اپراتور مجازی نوع دوم مجاز به داشتن مراکز سوئیچینگ تلفن همراه مستقل و نقاط پشتیباتی خدمات داده مانند GGSN و SGSN مخصوص به خود نمی باشد.
تبصره ۲: اپراتور مجازی نوع دوم، به غیر از طیف در اختیار اپراتور میزبان، مجاز به استفاده از طیف های فرکانسی نیازمند اخذ مجوز، ایجاد شبکه دسترسی رادیویی و شبکه انتقال مربوط به آن به هر شکل و تحت هر عنوان، نیست.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تاریخ انتشار --- -، کدمطلبwww.cra.ir:،6206416