پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۹۹۵۲
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۹
استاندار کرمان در ششمين همايش ملي پدافند غير عامل در مرکز همايش هاي صدا و سيماي تهران، به عنوان استاندار برتر در حوزه پدافند غيرعامل معرفي شد. در اين همايش رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح کشور گفت : جمهوري اسلامي ايران با وجود تمامي تهديدات دشمنان، همچنان خروشان و سر افراز در مسير رشد حرکت مي کند.

شعار سال: سردار سرلشکر باقري افزود: امروز دفاع از کشور و مقابله با تهديدات دشمنان چه در داخل مرزها و چه در منطقه، با دوران دفاع مقدس قابل قياس نيست و بايد بدانيم تهديد شناسي و آينده نگري مساله مهمي است که براي مصون سازي کشورمان در مقابل تهديدات دشمن بايد مورد توجه قرار گيرد. وي افزود: امروز دشمن تهديدها و ترورهاي گسترده اي را عليه کشورهاي مسلمان به ويژه ايران در پيش گرفته است .

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه اطلاعات، تاریخ 10 آبان 96، کد مطلب: 26857


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین