پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۲۶۳۲
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعمیرات و‌ بازسازی منازل مسکونی زلزله‌زدگان باید تخصیص یابد.

شعار سالسرلشکر محسن رضایی امشب در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمانشاه، با اشاره به اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به مردم زلزله‌زده مناطق محروم استان کرمانشاه را دارد اظهار داشت: این حادثه که خسارت جانی قابل توجهی داشته​ بیشتر موجب آوارگی و‌ سرگردانی مردم شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: خسارت زیادی به منازل و شغل مردم این مناطق وارد شده است که همت جدی مسئولان را برای رفع مشکلات می‌طلبد و باید برای رفع بحران فکر جدی کرد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون آمار تخریب 30هزار واحد مسکونی را به ما داده‌اند گفت: برخی از این منازل مسکونی 100 درصد تخریب شده و اگر برای بازسازی هر خانه‌ای 30میلیون تومان در نظر بگیریم بیش از 1000 میلیارد تومان به‌منظور تعمیرات و‌ بازسازی منازل اعتبار نیاز است.

رضایی با بیان اینکه تخصیص این اعتبار یک تصمیم‌گیری ملی نیاز دارد بیان کرد: بخشی از این اعتبار باید از صندوق توسعه ملی تأمین اعتبار شود و در صورتی که گزارش جامعی به دفتر مقام معظم رهبری داده شود ما هم​ کمک خوبی به این استان خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه منطقه‌ای است که در طول دوران دفاع مقدس خسارت‌های زیادی را متحمل شده است عنوان کرد: باید یک بسیج ملی در سراسر کشور به وجود آید.باید رونق واحدهای دامداری و کشاورزی منطقه از بین نرود و خوشبختانه تونل‌های آبی استان کرمانشاه که میلیاردها تومان هزینه برای آن صرف شده فرصت مناسبی را می‌تواند برای توسعه منطقه‌ای استان فراهم کند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار 22 آبان 96، کدمطلب:1573201، www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین