شعار سال: محمد اسلامی امروز در نشست صمیمی ائمه جمعه، مسئولان و مدیران حوزههای علمیه استان اظهار داشت: خداوند توفیق دهد به درک عمیقتر زندگی اهل بیت(ع) دست یابیم و خدمتگزار انقلاب، اسلام و مردم باشیم.
وی افزود: همه زیر یک پرچم هستیم که باید به جهانیان اعلام کنیم که مردم مقتدر ایران هستیم و میتوانیم به قلههای موفقیت در هرز مینه دست یابیم.
اسلامی گفت: بیکاری، معیشت، محیط زیست، وجود واسطهها و تعطیلی برخی کارخانهها از مشکلات و دغدغه مردم استان بوده که باید این شیوه بازخوانی و برخی کارها اصلاح شود.
وی تصریح کرد: برخی دستگاههای فرابخشی از لحاظ قانونی، به قانون کمتر عمل شده و تخلفات زیاد صورت گرفته که باید با عهدو میثاق نامه از تغییر کاربری اراضی و دست اندازی به اموال جلوگیری شود.
استاندار مازندران گفت: حفظ سرمایههای ملی مانند جنگل به زنده نگه داشتن طبیعت منجر که با برخورد سلیقه ای و محلی نمیتوانیم به این اموال آسیب بزنیم.
وی با بیان اینکه در موضوعمحیط زیست، معضل استان زبالهها بوده که میلیونها تن زباله چندین سال روی هم انباشته شده است که در سال 88 مقام معظم رهبری با سفر به استان اعتبار به این امر اختصاص دادند که باید پیگیری شود.
اسلامی با بیان اینکه نیمی از حمعیت استان در روستاها زندگی میکنند،گفت: با توجه به منابع محدود که دولت وارد روستا شده و بیمه تامین اجتماعی روستاییان پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه نهضت رسیدگی به روستا در دستور کار قرار دارد تا جمعیت در روستا بمانند و تسهیلات ارزان قیمت به روستاییان پرداخت شود، گفت: تنها 9 درصد جمعیت استان زیرپوشش شبکه فاضلاب بوده که شاخص کشوری 40 رصد است که باید نسبت به تصفیهخانهها و سلامت آب توجه بیشتری شود.
اسلامی گفت: مازندران میتوانست مرکز جهانی خاویار باشد که نیاز به مدیریت درست دارد و باید در توسعه بازار ظرفیتسازی کنیم.
وی در زمینه گردشگری، بیان کرد: مازندران سالانه میزبان بسیاری از گردشگران بوده که میتوانستیم در زمینه گردشگری عواید بیشتری داشته باشیم و منابع باید به موقع و درستی طبق سرفصلها دریافت شود تا دولت بتواند به موقع به عمران و آبادانی بپردازد.
اسلامی بیان کرد: در فصل مرکبات نظارهگر نباشیم بلکه با و ورود به موقع نگذاریم ثمره و محصولات باغی توسط دلالان سو استفاده شود و با ایجاد صندوق جهت پرداخت به موقع فروش محصولات از باغداران و کشاورزان حمایت کنیم و برنامه صادرات بلندمدت داشته باشیم.
وی با اشاره به نیروهای تحصیل کرده استان، افزود: حلقههای مفقوده کسب و کار شناسایی شد که میتوانیم با رفع مشکلات و جذب سرمایهگذار، رکود اقتصادی را رفع و شاهد گسترش اقتصاد و اشتغال در استان باشیم.
استاندار مازندران گفت: استان نیاز به همگرایی دارد و با آرامش و به دور از کشمکش و حاشیه برنامههای توسعه ای و سرمایهگذاری را دنبال کنیم زیرا سرمایهگذار نیاز به امنیت دارد.
اسلامی بیان کرد: ظرفیت مازندران بیش از نیاز استان بوده که میتواند صادرات را تضمین کند که به عنوان مثال روسیه علاقه فراوانی به مازندران دارد و این رابطه اقتصادی دارای تعرفه ترجیحی است یعنی ما کالا میدهیم و محصول مشابه را میگیریم که این همان دادو ستد است که سرمایهگذاران و تولیدکنتدگان میتوانند از این فضا استفاده کنند.
استاندار مازندران افزود: سرمایهگذار کسی است که دارای منابع مالی باشد و جهت کسب و کار استفاده کند نه اینکه با وام آغاز کند که بسیاری از این تولیدکنندهها اقساط وام را پرداخت نکردند در حالیکه فعالان اقتصادی باید با همکاری اتاق تعاون، اتاق بازرگانی و اصناف تعامل داشته و سرمایهگذار واقعی شناسایی شود.
اسلامی گفت: با همکاری ائمه جمعه باید اولویتها را شناسایی و قدرت تولید و بهرهوری را افزایش دهیم و فرهنگ منضبط را در استان مطالبه کنیم.
وی با اشاره به مکانزاسیون کشاورزی، گفت: 87 درصد آب استان صرف کشاورزی میشود که الگوی مصرف باید به کشاورزان و مردم آموزش داده شود و با مکانیزه شدن زمین کشاورزی بسیاری از افراد بیکار شدند که نیاز به همصدایی و همگرایی داریم تا با قدرت اقدامات را انجام دهیم.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار 9 آذر 96، کدمطلب:1588377، www.tasnimnews.com