معاون رییس جمهوری درباره خاطره تلخ در سال 96 گفت: خاطره ای که بتوان خاطره ای تمام تلخ آن را دانست در بنیادشهید نداشته ایم.
رئیس بنیادشهید در ادامه درباره عملکرد بنیادشهید در سال 96 را چگونه ارزیابی می کنید، اظهار داشت: برای سال 96 عملکردی که بنیادشهید داشت خوب بوده اما عملکردی که ما می خواستیم 100 درصد بتوانیم از کار رضایت داشته باشیم؛ نبوده است ولی نسبت به امکاناتی که داشتیم، قدم های خوبی برداشتیم.
وی تصریح کرد: البته برای بیمه تکمیلی در حوزه درمان خانواده های شهدا و ایثارگران، مشکل جدی وجود داشت که با تغییر سازمان بیمه ای؛ نسبتا قدم های خوبی برداشته شد و درمان رو به بهبودی رفت.
شهیدی ادامه داد: آمار نرخ بیکاری در کشور 12،5 درصد و در بنیادشهید در میان ایثارگران و خانواده های آنان، این رقم 4،5 درصد است، جای امیدواری است.
رئیس بنیادشهید درباره توسعه فرهنگ ایثار و شهادت نیز گفت: معتقدم در این زمینه هم گام های خوبی برداشته شده است و امیدواریم بتوانیم نقص هایی که وجود دارد در سال جاری با امکاناتی که داده می شود و با اجرای برنامه ششم؛ خادم خوبی برای خانواده های شهدا و ایثارگران در کشور باشیم.
براساس آمار بنیادشهید، مردم ایران اسلامی 230 شهید تاکنون تقدیم انقلاب کرده اند، البته تعداد کل جانبازان در کشور 574 هزار و 101 نفر است که 336 هزار و 282 نفر معادل 59 درصد جانبازان زیر 25 درصد و 237 هزار و 819 نفر معادل 41 درصد نیز جانبازان 25 درصد و بالاتر هستند.
همچنین تعداد آزادگان کشور در دوران دفاع مقدس 43 هزار و 173 نفر هستند.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار: 7 فروردین 1397 ، کدخبر: 82872096 ، www.irna.ir
ا.ح75