پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۹۷۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۶
ائتلاف نظامی در یمن به رهبری عربستان سعودی روز سه شنبه اعلام کرد یک نفتکش عربستان سعودی در دریای سرخ و در نزدیکی بندر الحدیده، هدف شلیک شبه نظامیان حوثی قرار گرفته است.

شعارسال: به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان، سخنگوی ائتلاف سعودی این حمله را تأیید کرده است. ترکی مالکی مدعی شده که این نفتکش در آبراه‌های بین‌المللی در غرب بندر حدیده هدف حمله قرار گرفته که "تحت سیطره‌ شورشیان مورد حمایت ایران قرار دارد!"

به گفته سخنگوی ائتلاف سعودی "با مداخله‌ یکی از کشتی‌های نیروی دریایی ائتلاف این حمله خنثی شده و آسیب اندکی به این نفتکش وارد شد و سپس این نفتکش با حمایت نیروی دریایی ائتلاف به حرکت خود ادامه داد".

نیروهای حوثی هم گفته‌اند که این نفتکش را به تلافی حملات هوایی عربستان در بندر حدیده که موجب قتل عام اعضای یک خانواده بی پناه شد هدف قرار داده‌اند.

مبارزان حوثی که کنترل مناطق شمالی یمن را در دست دارند، چند بار حملات موشکی به عربستان سعودی انجام داده‌اند و حتی ریاض، پایتخت این کشور را هدف گرفته‌اند، اما عربستان سعودی تاکید کرده که این موشک‌ها پیش از رسیدن به هدف، منهدم شده است.

عربستان سعودی، جمهوری اسلامی ایران را پشتیبان عمده شبه نظامیان حوثی می‌داند و می‌گوید سلاح ها و موشک‌هایی که حوثی ها در دست دارند، از سوی ایران تامین شده است.

بیانیه نیروهای ائتلاف سعودی در ادامه مدعی شده است: «یکی از کشتی‌های نظامی ائتلاف، حرکتی قاطع برای جلوگیری از این حملات انجام داده است.» این بیانیه به این که چه سلاح‌هایی استفاده شده و چه مناطقی هدف قرار گرفته، اشاره ای نکرده است.

خبرنگار رویترز به یک پیام از سوی رسانه‌های تحت اداره حوثی‌ها اشاره کرده است. در این پیام، حوثی‌ها گفته اند «به یک کشتی نظامی ائتلاف نظامی یمن و در پاسخ به حمله الحدیده که مردم را بی‌خانمان کرده، شلیک کرده‌اند

اشاره نیروهای حوثی، به حمله روز دوشنبه ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در الحدیده است که طی آن یک خانه خراب شد و ۱۲ عضو یک خانواده از جمله هفت کودک، کشته شدند.

مدیر بیمارستان الثوره در الحدیده به خبرگزاری آلمان گفت در یکی از حملات، ساختمانی هدف قرار گرفت که آوارگان یمنی در آن اسکان داده شده بودند. شاهدان عینی از سه حمله هوایی عربستان در روز دوشنبه خبر داده‌اند.

دبیرکل سازمان ملل متحد هم روز سه‌شنبه ۱۴ فروردین خواستار دو میلیارد و ۹۶۰ میلیون دلار کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی به مردم یمن شد.

آنتونيو گوترش در کنفرانس کشورهای کمک‌کننده به يمن در ژنو اعلام کرد که کمک‌های ‌بشردوستانه باید بدون هیچ پیش شرطی در دسترس مردم یمن قرار گیرد و همه بنادر این کشور برای رساندن کمک‌ها، دارو، غذا، کالا و سوخت مورد نیاز برای حمل آنها آزاد باشد.

تمامی این حوادث زمانی رخ داده که شاهزاده تازه کار سعودی (بن سلمان) در تور سیاحتی خود در آمریکا به سر می برد در گفتگوهای خبری متعدد، ایران را به عنوان دشمن اصلی صلح و آرامش مردم خاورمیانه و آتش افروز معرفی می کند!

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری تحلیلی پارسینه، تاریخ انتشار: 14فروردین1397 ، کدخبر: 420109: www.parsine.com


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۶
0
0
انشالله با کمک ایران نابودی سعودی هارا در این جنگ شاهد خواهیم بود , توان موشکی نیرو های حوثی افزایش چشم گیری داشته است
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
0
0
حوثی ها در درگیری های اخیر با سعودی ها دستاورد های دفاعی بسیار خوبی بدست آورده اند
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین