پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۱۶۱۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰
­دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: تحریم‌های ثانویه آمریکا، حوزه اقتصاد ایران را هدف گرفته است.
شعارسال: محمدجواد لاریجانی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بخشی از تحریم‌های جدید آمریکا شامل واحد‌های تجاری و بخش‌های خصوصی اقتصادی می‌شود که البته برای ایران هم ضرر کمتری خواهد داشت، اما از آن مهم‌تر تحریم‌های ثانویه‌ای است که شامل بانک‌ها و کمپانی‌هایی است که در ایران سرمایه گذاری می‌کنند روی هم رفته تحریم‌های آمریکا این بخش را هدف گرفته یکی بانک‌ها و دیگری خرید و فروش نفت ایران، بگونه‌ای که یا از ایران نفتی خریداری نشود یا حداقل نقل و انتقال آن آسان نباشد.

او با اشاره به واقعه یازده سپتامبر و رویکرد گزارش‌های تهیه شده توسط پنتاگون و کنگره سازمان استاندارد آمریکا و CIA ادامه داد: طبق گزارش CIA، ایران در ماجرای یازده سپتامبر نقش نداشته، اما عربستان در سطوح پایین و بالای این ماجرا دخیل بوده است.

مایکل مالوف یکی از مقامات سابق وزارت دفاع آمریکا در ارتباط تصویری از واشنگتن با این برنامه گفت: پرونده‌های متعددی با زمان بندی‌های گوناگون در مورد واقعه یازده سپتامبر باز شد و ابعاد گوناگون حادثه را بررسی کردند حالا پس از سال‌ها در بازنگری جدید مشاهده می‌شود که پای ایران را هم به این ماجرا باز کرده اند، در ضمن روشن است که این اقدام به چند منظور آغاز شده و اینکه در حقیقت ایران هیچ نقشی در این حوادث نداشته است، متاسفانه در دادگاه جدید بدون استدلال کافی و مستندات مناسب ایران محکوم شده است و برایش جریمه‌ای هم تعیین شده است.

او افزود: ایران می‌تواند با درخواست تجدید نظر، مسیر حرکت این دادگاه را تغییر دهد، چون کمیسیون یازده سپتامبر طی تحقیقاتش عنوان کرده که ایران در این حادثه نقش نداشته است.

این مقام سابق وزارت دفاع آمریکا انگیزه دولت آمریکا برای اجرای چنین پرونده‌ای را موج سواری و بهره برداری دولت ترامپ از شرایط پر دغدغه کنونی خاورمیانه و دنیای ارتباطات ایران بیان کرد و گفت: نباید اجازه دهیم که افکار عمومی بازیچه سیاست دولت ترامپ شود، چون ایران در این ماجرا هیچ نقشی نداشته است.

محمد جواد لاریجانی درادامه گفت:: من در گزارشات گوناگون آمریکایی در خصوص حادثه یازده سپتامبر دیده و خوانده ام که ایران در این حادثه نقش نداشته حتی بعد‌ها تعدادی از قربانیان این حادثه در دادگاه حاضر و علیه عربستان سعودی شکایت کردند، اما دادگاه با توجیه اینکه عربستان مصونیت سیاسی دارد، اصلا این شکایات را وارد ندانستند حالا چنین دادگاهی را علیه ایران بر پا کرده اند که البته ایران هم به درستی در این دادگاه شرکت نکرده است ایران نباید به چنین اتهامی اعتناء کند.

وی گفت:: این دادگاه کاملا فرمایشی بوده و رسمیت ندارد کاملا پر واضح است ماشین پروپاگاندای دولت آمریکا قصد برچسب زدن به ایران دارد و می‌خواهد ایران را تروریست معرفی کند.

معاون بین الملل رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه نباید از تحریم ها بترسیم گفت : تحریم ها را پشت سر می گذاریم و هیچ تحریمی ما را به زانو در نمی آورد .

محمدجواد لاریجانی در ادامه سخنان خود در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به تجاوزات آمریکایی ها به حقوق کشورمان از جمله محکومیت ایران به پرداخت غرامت های میلیاردی افزود : این احکام آنها پشتوانه اجرایی ندارد و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد زیرا ما پولی در آن جا نداریم .

وی گفت: جمهوری اسلامی رشد عظیمی در منطقه از جمله رشد فناوری و نفوذ منطقه ای داشته است و سیاست های آمریکا در خاورمیانه را ابتر کرد و آنها به مقاصد اصلی خود نرسیدند و این موضوع برای آنها قابل تحمل نیست و دشمنی آنها را بیشتر کرده است.

لاریجانی افزود: ترامپ معتقد است فشار تحریم ها در تسلیم شدن ایران و دست برداشتن از سیاست هایش از جمله دفاع از مقاومت و همچنین شکننده کردن و سقوط نظام جمهوری اسلامی بسیار موثر است.

وی اضافه کرد: ترامپ معتقد است برجام بهترین نشانه این است که جمهوری اسلامی در مقابل فشارها زانو زده است بنابراین رسما اعلام کرد که دوباره فشارها را به ایران از طریق خروج از برجام بیشتر می کند .

معاون بین الملل رئیس قوه قضاییه با اشاره به اینکه ساختار سیاسی آمریکا پس از یازدهم سپتامبر تحول عمده پیدا کرده است، افزود: پس از این حادثه حکومت های غربی، امنیتی شدند و شکنجه هم در زندان های آن ها رسمیت پیدا کرد و این، ماهیت حکومت های دموکراسی لیبرال را نشان داد.

لاریجانی اضافه کرد: ترامپ انسان خالی بندی است و این یکی از شکردهای تبلیغاتی و معاملاتی اوست بنابراین بعید می دانم آنها بتوانند تحرک نظامی معنی داری را در جهان پیش ببرند و حتی آثار موفق نبودن او در زمینه کره شمالی هم در حال معلوم شدن است.

وی با بیان اینکه ایران هزینه سنگین را برای پذیرفتن برجام پرداخت و به تعهدات خود عمل کرد، گفت: آن ها می خواهند تعهدات ایران در برجام، ابدی شود و نظارت های انها گسترده تر شود.

لاریجانی با اشاره به اینکه آنها می خواهند جمهوری اسلامی از مقاومت دست بردارد، اضافه کرد: آمریکا سیاست تهاجمی علیه کشورمان دارد که فعلا قسمت نظامی ندارد اما قسمت اقتصادی، سیاسی و تحریکات امنیتی را دارد.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به اینکه آمریکا به طور آشکار در امور داخلی کشورمان دخالت می کنند،گفت: آنها در پی ایجاد تزلزل در نظام ما هستند و از وضعیت کشورمان تلقی نادرست دارند در حالی که در آمریکا اعتراضات گسترده ای علیه سیستم حکومتی وجود دارد.

لاریجانی افزود : دولت باید هوشیار ، تلاشگر و مسئله حل کن باشد و به مردم بصیرت دهد و این کلید توفیقات ماست .

وی اضافه کرد: مذاکرات فعلی ما اشکالاتی دارد که باید رفع کنیم .

لاریجانی با بیان اینکه باید همه نقض های برجامی آمریکا را سند کنیم و آن ها را در سازمان ملل و نهادهای بین المللی مطرح کنیم، گفت: البته مکانیزم های بین المللی، افسرده و زنگ زده هستند و مورد سو استفاده قرار می گیرند اما این نهادهای بین المللی مال آمریکا نیست و مال ملت های جهان است.

وی افزود: همیشه باید با شهامت و خستگی ناپذیر و باصدای بلند، این نقض ها را ثبت و شجاعانه در دنیا بیان کنیم.

معاون بین الملل رئیس قوه قضاییه با اشاره به اینکه آمریکایی ها از شبکه های رسانه ای و نفوذ خود استفاده می کنند، گفت: اگر چه میزان صدای ما ممکن است کمتر باشد اما حق بودن ما در دراز مدت تاثیرگذار است.

لاریجانی افزود: نظام کشورمان، معقول، قانونی، درست، برحق و موفق است و این موضوع پایگاه های ما را محکم می کند و می توانیم از این پایگاه با جهان صحبت کنیم و این که طرفدار مظلوم هستیم قویترین موضع است و این موضع را باید در جهان بیان کنیم .

وی اضافه کرد: لشکر پیام رسان ما هنوز متحرک نیست البته به نسل جدید کشورمان ایمان داریم .

لاریجانی با تاکید بر اینکه باید بدون خستگی و با چندین برابر تلاش، از جنایات آمریکا پرده برداری کنیم، گفت: آمریکا فرعون زمان است و از هیچ جنایتی دریغ نمی کند اما عاقبت ندارد.

معاون بین الملل رئیس قوه قضاییه افزود: حق مداری کشورمان، اتکای به خود و رویش های عظیم جوانان ما از سرمایه های بزرگ ماست و با این سرمایه ها موفق می شویم.

لاریجانی اضافه کرد: ژانر تبلیغاتی و حضور در عرصه های سیاسی، بسیار اساسی و مهم است و تک تک شهروندان ما باید مسلح به سلاح «بصیرت» شوند.

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازخبرگزاری  صدا و سیما، تاریخ انتشار: 10خرداد 1397 ، کدخبر: 2141748 ،www.iribnews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۱
0
0
امریکا واقعا دیگهباید چیکار میکرد تا عده ای در درون یقه جر ندن براش؟
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۱
0
0
آمریکا از گذشته با ایران دشمن بوده ؛ نمیدانیم این دشمنی ها تا به کجا میتونه ادامه داشته باشه
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
0
0
ایران به نظر من به نفعش نیست که با آمریکا در بیفته چون همه منافع مردم هم زیر سوال میره
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
0
0
کاملا با حرفشون موافقم باید سیاست های دیگه ای رو در رابطه با امریکا اتخاذ کرد
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین