پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۲۵۴۹
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸

واردات برنج ۲۲ درصد کاهش یافت + جدول

بررسی آمارهای تجارت خارجی کشور نشان می‌دهد، واردات برنج از دو ماهه ابتدایی سال به لحاظ وزنی با کاهش ۲۲ درصدی رو به رو شده است.

شعار سال: بر اساس آمارهای گمرک ایران، در دو ماهه نخست سال جاری بیش از 177 هزار تن برنج به ارزش 183 میلیون دلار وارد کشور شده است. این در حالی است که در دو ماهه نخست سال قبل 228 هزار تن برنج به ارزش 201 میلیون دلار وارد شده بود. به این ترتیب واردات برنج با کاهش 22 درصدی به لحاظ وزنی و کاهش نه درصدی به لحاظ ارزش مواجه شده است.



سال گذشته مجموعا یک میلیون 293 هزار برنج به ارزش 1.2 میلیارد دلار وارد کشور شده بود که نسبت به سال 95 با رشد 54 درصدی وزنی و 75 درصدی به لحاظ ارزش همراه بود.



شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی سفیر هراز، تاریخ 13 خرداد 97، کد مطلب: 1741468: www.tasnimnews.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین