پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۲۹۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴

قطار کربلا راه اندازی شد

مدیر کل برنامه ریزی و نظارت بر خدمات مسافری از راه اندازی قطار کربلا خبر داد.

شعار سال: علی کاظمی منش تصریح کرد: به منظور تسهیل در سفر زائران ایرانی به عتبات عالیات و زائران عراقی به شهر‌های مقدس قم و مشهد امکان جابجایی زائران و مسافرین از طریق مرز ریلی به شلمچه فراهم شد.

وی با بیان اینکه این اقدام به دنبال حمایت شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت افزود: در این رابطه تفاهم نامه ای میان شرکت مرکزی دفاتر خدمات زیارتی خراسان رضوی و شرکت مهتاب سیر جم به امضا رسید و این قطارها از ابتدای مرداد ماه سال جاری حرکت خود را به سمت کربلا آغاز می کنند.

به گفته مدیر کل برنامه ریزی و نظارت بر خدمات مسافری تسهیل زیارت مشتاقان اباعبدالله و سایر معصومین که سال به سال هم بر حجم آن‌ها افزوده می‌شود، موجب شده است که ، راه اندازی این قطار در الویت پروژه های ریلی گیرد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار 13 خرداد 97، کد مطلب: 6554477، www.yjc.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۸
0
0
ایشالا امسال اربعین یک مسافرت راحت و معنوی به دیار امام حسین خواهیم داشت
س.د76
آخرین اخبار
پربازدیدترین