پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۷۰۵۵
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱
باغداران طرح طوبا با گلایه از مسئولان شهرستانی اعلام کردند با وجود گذشت نزدیک به یک دهه از عمر باغات آن ها، هنوز وضعیت تامین آب آن ها مشخص نیست.

شعار سال: باغداران طرح طوبای بهمئی با گلایه از مسئولان شهرستانی اعلام کردند با وجود گذشت نزدیک به یک دهه از عمر باغات آن ها، هنوز وضعیت تامین آب آن ها مشخص نیست.

حجت الاسلام محمد جشان زاده که جزو مجریان طرح باغداری طوبی است با گلایه از بی توجهی مسئولان در این زمینه، گفت:مدت نه سال از احداث باغات طرح طوبی جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی می گذرد و هم اکنون بعد از گذشت این همه سال و به ثمر نشستن اکثر درختان با زحمت و بدبختی های فراوان و غیر قابل بیان، همچنان مشکلات زیادی به خصوص در زمینه تامین آب داریم و هم اکنون درختان ثمری ما در حال خشک شدن هستند.

وی افزود: برای تامین آب باغات هنوز از طریق انتقال ۲۰ کیلومتری با تانکر و با مشقت زیاد این کار را انجام می دهیم و وضعیت تامین آب این طرح تاکنون بلاتکلیف مانده است.

حجت الاسلام جشانزاده با گلایه از کم کاری مسئولان بهمئی در این زمینه، تصریح کرد:چرا جهاد کشاورزی بدون کارشناسی طرح ایجاد کرد که بعد از گذشت این همه سال آب آن مشخص نباشد؟

وی گفت: این کار باعث شد هزینه هر باغدار بالغ بر ۶۰ میلیون شود و با وضعیت موجود این هزینه در حال هدر رفت کامل است.

جشانزاده خاطرنشان کرد: نزدیک به ۶ هزار اصله درخت خرما، نارنگی و پرتقال در حال خشک شدن هستند و مراجعات مکرر ما به ادارات با امروز و فردا کردن مسئولین مواجه بوده و فقط وقت تلف کردن است .

وی گفت: کلید چاه موقت دست یک افغانی است که این فرد با وجود بیکاری جوانان ما، در گلخانه های مجتمع گلخانه ای شهرستان در حال اشتغال و حمایت جهاد کشاورزی است و ما باید به یک افغانی التماس کنیم شاید قطره ای آب برای باغات به ما بدهد .

این باغدار طرح طوبی تصریح کرد: معاون جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی چند بار گفت که ما می خواهیم و دوست داریم این باغات خشک شود.

حجت الاسلام جشانزاده با بیان دو سوال خطاب به مسئولان افزود: آیا حمایت از تولید داخل این است؟ آیا اماده کردن بستر کار این است؟

این باغدار طرح طوبی در پایان سخنان خود با درخواست کمک از دادستان و رسانه ها برای نجات شش هزار اصله درخت ثمری، گفت: دادستان محترم شما در ازای این ظلم دادستان ما باشید،مسئولین محترم رسانه ها شما هم زبان گویا و دادرس ما باشید.

 نه سال پیش مسئولان شهرستان بهمئی با هماهنگی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی طرحی را تحت عنوان طرح طوبی اجرا کردند که با واگذاری بخشی از منابع ملی در منطقه پشت تاوه واقع در بخش مرکزی بهمئی به علمای ساکن شهرستان برای احداث باغ مرکبات و نخل موافقت شد اما این طرح به دلیل کمبود آب در آستانه ورشکستگی است.

سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری گسترش، تاریخ انتشار 15 مرداد 97، کد مطلب: 109749، www.sobhezagros.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین