پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۱۹۲۵
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۳:۵۶

پرداخت هزینه درمان بزه‌ دیدگان در طرح تشدید مجازات اسید پاشی

فاطمه حسینی نماینده مجلس و طراح طرح تشدید مجازات اسیدپاشی: طرح تشدید مجازات اسید پاشی بعد از اعلام وصول، به کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ارسال و کلیاتش نیز به تصویب رسید.

شعارسال: فاطمه حسینی نماینده مجلس و طراح طرح تشدید مجازات اسیدپاشی: طرح تشدید مجازات اسید پاشی بعد از اعلام وصول، به کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ارسال و کلیاتش نیز به تصویب رسید و همچنین دو جلسه برای بررسی جزئیات در کمیسیون با حضور طراحان برگزار شد.

یکی از موضوعاتی که در جلسات مذکور مطرح شد، ادغام آن با طرح دیگری در زمینه اسیدپاشی بود که با مخالفت حاضرین، مقرر شد مجدد و به صورت مستقل بررسی شود.

این طرح در جلسه هفته آینده کمیته نهایی می‌شود، امیدواریم آنچنان که در طرح تشدید مجازات عاملین اسید پاشی پیش‌بینی شده، حمایت از بزه‌دیدگان صورت بگیرد تا به غیر از دیه‌ای که مجرم پرداخت می‌کند، بخشی از هزینه‌های سنگین مالی تحمیل شده به قربانی نیز پرداخت شود.

حمایت از بزه دیدگان مسئله بسیار مهمی است، که باید در کنار یک عامل بازدارنده برای جلوگیری از وقوع این حوادث مورد توجه قرار گیرد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از مجله دوستان، تاریخ انتشار: 3شهریور1397 ، کدخبر: 262807: www.dustaan.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین