پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۱۸۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲
آمریکا امروز به «آمریکای مفلوک‌تر» تبدیل شده است و ملت ایران جشن ۴۰ سالگی استقلال را سه ماه آینده باافتخار برپا می‌کند.

شعارسال: آمریکا امروز به «آمریکای مفلوک‌تر» تبدیل شده است و ملت ایران جشن ۴۰ سالگی استقلال را سه ماه آینده باافتخار برپا می‌کند.

روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر سرتیپ امیر حاتمی پیش‌ازظهر امروز در افتتاح نهمین نمایشگاه هوایی و هوانوردی کیش که از امروز به مدت سه روز با حضور صنایع و تولیدکنندگان داخلی و کشورهایی از چين، روسيه، اندونزی، پاكستان و آذربايجان در کیش برگزار می‌شود گفت: این نمایشگاه در این مقطع تاریخ حساس جهان، نوعی جشنواره امید و عزت و افتخار است و در این جشنواره بایستی از عظمت علم و دستاوردهای آن لذت بُرد و به این دانش مهم بشری ادای احترام کرد و خدا را شاکر بود که از روی عدل، هوش و اراده را میان انسان‌ها تقسیم کرده است تا روزی اگر افراد جاه‌طلب و خودخواه، دیگران را از دانش خود محروم کردند، ملت‌های دیگر با اراده فولادین و هوش خود، با تلاش آن را به دست آورند.

وی برگزاری نهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی را تجلی اراده، خواستن، استقلال و نماد تحقق نظریه مقاومت در برابر زورگویی‌های نظام سلطه دانست و اظهار کرد: پیشرفت‌های علمی و فناورانه برای همه ملت‌ها مایه غرور است ولی برای ملت‌هایی که تحت فشارهای قدرت‌های زورگو و به‌رغم مخالفت آن‌ها، این پله‌های ترقی را طی می‌کنند، احساس غرور مضاعفی دست می‌دهد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به تلاش پژوهشگران، مهندسان، طراحان و تکنسین‌های صنعت هوایی و دانشمندان این عرصه، این نمایشگاه را سمبل تحقق رویای بشری، یعنی پرواز عنوان کرد و با ابراز تأسف به حال کسانی که تصور می‌کنند دیگران را از این علم محروم کرده‌اند ادامه داد: آن‌ها پیشرفت‌های امروزشان را بر پایه‌های خون‌های ریخته‌شده مردم جهان و ثروت مردم جنگ‌زده اروپا و آسیا و دانشمندان آن‌ها بنا کرده‌اند و با سوء‌استفاده از این علم بادآورده، قلدرم آبانه و ظالمانه، با گستاخی تئوری برتری هوایی و حاکمیت هوایی بر فضای سایر کشورها را مطرح می‌کنند.

حاتمی برگزاری این نمایشگاه را نمونه‌ای از خودباوری در مقابل تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران عنوان و اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران بانشاط، استوار، سربلند و با اعتمادبه‌نفس کامل در برابر مسئولان نفرت‌پراکن، دروغ‌گو، عهدشکن، خشونت‌طلب و جنایتکار آمریکا، ایستاده است و این نمایشگاه و حضور شما میهمانان نمونه‌ای است که نشان می‌دهد آن‌ها با تحریم ظالمانه علیه مردم ایران، حیثیت خود را مخدوش کرده و جلوگیری از پیشرفت و توقف استقلال‌خواهی ملت ایران سرابی بیش برای آن‌ها نبوده است.

وی با اشاره به ذات استکباری آمریکا و اقدامات غیرمسئولانه دولت ترامپ در صحنه بین‌الملل و اشتباهات مکرر آن‌ها در نادیده گرفتن صلح و امنیت بین‌المللی تأکید کرد: آمریکا امروز به «آمریکای مفلوک‌تر» تبدیل شده است. ملت ایران، ۴۰ سال پیش آمریکا را به عنوان نماد استکبار از سرزمین اسلامی ایران بیرون کرد و با افتخار جشن ۴۰ سالگی استقلال را در سه ماه آینده برپا خواهد کرد.

وزیر دفاع در همین زمینه تصریح کرد: این حرکت ایران اسلامی برای سایر ملت‌های منطقه که سرزمینشان را از وجود استکبار پاک‌سازی کنند تبدیل به یک الگو شده است و امروز آثاری جدی از اراده ملت‌های جهان برای مقابله با استکبار دیده می‌شود.

حاتمی با اشاره به اینکه اصل کلیدی و مهم « صلح و رفاه برای همه» و «جهان عاری از افراط و خشونت در سایه مشارکت و همکاری» از اصول خدشه‌ناپذیر و تردیدناپذیر جمهوری اسلامی ایران است خاطرنشان کرد: ما معتقدیم همسایگان ما، برای ما دائمی هستند، بنابراین حافظه تاریخی و راهبردی آن‌ها، عواطف و احساسات، باورها و ارزش‌ها، منطق، عقلانیت راهبردی همسایگانمان در منطق راهبردی ما همانند لوح‌های ماندگاری است که هیچ‌گاه مایل نبوده و نیستیم بر روی آن نقطه‌ای تار نقش ببندد. آنچه ما به دنبال آن هستیم فقط بازدارندگی است و اینکه کسی به خود، حتی اجازه و جرأت فکر کردن درباره حمله به ایران را ندهد. این درسی است که تاریخ و جغرافیای ایران به ما داده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ انتشار5 آذر 97 ، کدخبر: 328995 ، www. ana.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
0
0
م.م77
قشنگ دنیا داره حس میکنه هر روز افول امریکا رو
شما نفوذ امروز امریکا در این منطقه رو مقایسه کنیئ به 10 سال پیش
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین