پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۴۲۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴

حرف‌های جنجالی یکی از مدیران لیگ یکی

مدیرعامل باشگاه کارون اروند خرمشهر مدعی شد که اطرافیان سرمربی پیشین این تیم، با بازیکنان کارون اروند تماس گرفته و تمرکز آنها را به هم ریختند.

شعارسال:مدیرعامل باشگاه کارون اروند خرمشهر مدعی شد که اطرافیان سرمربی پیشین این تیم، با بازیکنان کارون اروند تماس گرفته و تمرکز آنها را به هم ریختند.

امیر سامری درباره تماس‌های مشکوک برخی افراد سابق تیم فوتبال باشگاه کارون اروند بابازیکنان این تیم اظهارداشت: این اتفاق مدتی است که در فوتبال ایران رخ می‌دهد و مختص باشگاه کارون اروند نیست. متأسفانه برخی افراد دست به این اقداممی‌زنند. به خصوص افرادی که در تیم‌های دیگر حضور دارند، درآستانه بازی رودرروی دو تیم چنین کاری انجام می‌دهند.

وی با اشاره به جدایی چند بازیکن کارون اروند از این تیم پس از جدایی اکبر میثاقیان گفت: این چند نفر، بازیکنان میثاقیانبودند و از لحاظ سنی شرایط مناسبی نداشتند. با این حال از کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال پیگیر این موضوع هستیم و اگر در این بخش به نتیجه نرسیم، در مراجع قضایی پیگیری خواهیم کرد. برخی مربیان وقتی به تیمی می‌روند، چند بازیکن به تیم خود می‌برند و زمانی که از باشگاه جدا می‌شوند، اینبازیکنان هم در تمرینات حضور نمی‌یابند. این رفتارهانخ‌نما شده است.

ما صداهای ضبط شده از اطرافیان میثاقیان داریم که با بازیکنان تیم ما تماس گرفتندو تمرکز آنهارا به‌هم ریختند.»، مدیرعامل باشگاه کارون اروند با بیان این جمله تصریح کرد:بازیکنان و مربیان قبلی تیم ما بیش از ارزش فنی خود پول گرفتند. ما امکانات خوبی داشتیم که با این وجود، عدم برنامه‌ریزی کادر فنی پیشین باعث شد دچار مشکل شویم.

سامری در پاسخ به این پرسش که آیا باشگاه کارون اروند با مشکلات مالی مواجه است یا خیر، خاطرنشان کرد: باشگاه تاکنون به تعهدات خود نسبت به بازیکنان عمل کرده است. آنها 30 درصد از قرارداد خود را پیش از شروع فصل دریافت کردند و قسط دوم قرارداد اعضای تیم را هم پرداخت می‌کنیم. اعضای کادر فنی هم شبانه‌روزی برای حل مشکلات فنی تیم تلاش می‌کنند و امیدوارم تا پایان نیم‌فصل اول، بخش زیادی از عقب‌افتادگی‌های خود را جبران کنیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبر آنلاین، تاریخ انتشار16آذر97، کدخبر: 1210375، www.khabaronline.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
0
0
س.ح75
کی قرار این کارا جمع بشه خدا میدونه
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین