پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۸۷۰
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۴
وزرای دارایی گروه هفت کشور صنعتی جهان در خصوص مقابله با تأمین مالی گروه‌ها و سازمان‌های تروریستی به توافق رسیدند.

شعارسال: وزرای دارایی گروه هفت اقتصاد صنعتی جهان موسوم به «جی 7» در خصوص مقابله با تأمین مالی گروه‌ها و سازمان‌های تروریستی به توافق رسیده‌اند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزرای دارایی و روسای بانک‌های مرکزی گروه هفت کشور صنعتی جهان در پایان نشست دو روزه خود در شهر «سندای» ژاپن و درست یک هفته پیش از نشست مجمع «جی 7» در تاریخ 26 و 27 مه در ژاپن به این توافق دست یافته‌اند.

در طرح اقدام منتشر شده توسط اعضای این گروه آمده است: تبادل اطلاعات و همکاری بین‌المللی مناسب به منظور مقابله با تأمین مالی گروه‌های تروریستی امری ضروری است. در این رابطه، گروه هفت تصمیم گرفته است تا از فعالیت‌های در جریان در این رابطه حمایت کند و خود را به تحقیق درباره فرصت‌های آتی برای تحولات بیشتر در این رابطه متعهد می‌داند.

بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی اعلام کرده بودند که نشست‌های آتی گروه هفت کشور صنعتی جهان در ژاپن بر مسائل مرتبط با اقتصاد جهانی، تغییرات آب‌وهوایی، تجارت آزاد، مقابله با تروریسم، کره شمالی، جریان مهاجران به اروپا و تحولات اوکراین متمرکز خواهد بود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار خبر 1 خرداد 1395، کدمطلب: 13950301001125 ، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین