پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۲۴۶۳
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴

سقوط 707 در صفادشت ملارد + تصاویر

روابط عمومی اورژانس از سقوط یک فروند هواپیمای غیرمسافربری ایرانی، حوالی صفادشت در استان البرز خبر داده است. هواپیمای سقوط‌ کرده در فرودگاه فتح، بوئینگ 707 باری ارتش بوده که از فرودگاه بیشکک قرقیزستان عازم فرودگاه فتح بود.
شعارسال: خبرهای اولیه دریافتی ،حکایت از شهادت کلیه سرنشینان هواپیما دارد.

طبق اعلام مسئولان، خلبان این هواپیما ، در زمان ورود به باند فرودگاه فتح، قادر به کنترل هواپیما نشده و هواپیما از انتهای باند خارج گردیده و به دیواره فرودگاه برخورد نموده و پس از آن وارد شهرک مسکونی شده است. لازم به توضیح است که در ماه های گذشته نیز یک خلبان ایرانی، باند فرودگاه فتح را با باند فرودگاه پیام اشتباه گرفته و قصد فرود در آن را داشته است.

رئیس سازمان امداد و نجات در این رابطه بیان داشت که، هلی‌کوپتر امداد و شش تیم‌ امداد و نجات در حال حاضر به محل حادثه اعزام شده اند. همچنین اعلام شده که این هواپیما 10-15 نفر سرنشین داشته و احتمالا تمامی سرنشینان آن کشته شده اند.

لازم به توضیح است که بوئینگ ۷۰۷ اولین محصول مدرن در هوانوردی تجاری و اولین جت تجاری محسوب شده و باعث گسترش بی سابقه سفرهای هوایی گردید. بوئینگ ۷۰۷ ، پایه هواپیما های کی سی ۱۳۵ و ائی ۳ می باشد.

در خبرهای مخابره شده توسط رسانه های مختلف، مالکیت هواپیما را قرقیزستانی بیان نموده اند،در حالیکه کشور قرقیزستان فاقد بوئینگ 707 می باشد و به احتمال زیاد،هواپیمای سقوط کرده ایرانی بوده و تحت مالکیت ارتش است.


دقایقی پیش رسانه ها به نقل از مدیرکل امنیتی استان البرز،خبر از نجات خلبانان هواپیمای ساقط شده داده اند. کن نیوز در این خصوص بیان نموده که خلبان این هواپیما،همان فردی است که در چند سال پیش، قادر به کنترل هواپیما در باند مهرآباد نشده و سبب سقوط هواپیما در رودخانه کن گردیده است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت ایرلاین پرس ، تاریخ انتشار: ۲۴ آذر 1397 ، کدخبر: 149533 ، www.airlinepress.ir

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین