پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۵۶۱۱
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹

مزدوران سعودی بیش از ۵۰۰ بار آتش‌بس حدیده را نقض کردند

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش عربستان و مزدوران آن‌ها بیش ۵۰۰ بار آتش‌بس استکهلم در خصوص بندر یمن در جنوب غرب کشور را نقض کردند.
شعار سال: سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش عربستان و مزدوران آن‌ها بیش ۵۰۰ بار آتش‌بس استکهلم در خصوص بندر یمن در جنوب غرب کشور را نقض کردند.

 سرتیپ یحیی سارع اعلام کرد که ارتش عربستان و مزدوران آن‌ها ۵۰۵ بار آتش‌بس بندر حدیده در جنوب غرب این کشور را نقض کردند.

وی ادامه داد: «ما متجاوزان سعودی و مزدوران آن‌ها را مسئول ایجاد وقفه در اجرای قرارداد آتش‌بس بندر حدیده می‌دانیم.»

سارع افزود: «ما از نماینده این سازمان در امور یمن می‌خواهیم که تا در مقابل آن‌هایی که در روند اجرای قرارداد آتش‌بس استکهلم و نیز قطعنامه شورای امنیت وقفه ایجاد می‌کنند موضعی کوبنده اتخاذ کند.»

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی، تاریخ انتشار: 25 اسفند 1397، کدخبر: 368227 ، www.ana.ir
خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین