پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۲۰۰۷
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۳
محمد دهقان، عضو کمیسیون حقوقی قضایی با اشاره به نشست امروز عصر این کمیسیون گفت: سوالات ۳ نفر از نمایندگان از آوایی وزیر دادگستری در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت.

شعارسال: عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از بررسی موضوع پدیده با حضور وزیر دادگستری در نشست امروز خبر داد.

محمد دهقان، عضو کمیسیون حقوقی قضایی  با اشاره به نشست امروز عصر این کمیسیون گفت: سوالات ۳ نفر از نمایندگان از آوایی وزیر دادگستری در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه اولین سوال مطرح شده در این کمیسیون درباره پروژه پدیده شاندیز بود که قاضی پور نماینده ارومیه آن را بیان کرد، افزود: قاضی پور اعلام کرد چرا به شکایات ۱۳۶ هزار نفر سهام دارد پدیده در وزارت دادگستری توجهی نمی‌شود، همچنین اصل موضوع پدیده و اینکه چه اتفاقاتی افتاد و این شرکت دچار اشکالاتی شد، هم به طور مفصل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عضو کمیسیون حقوقی قضایی تاکید کرد: موضوع پدیده تنها یک مسئول قضایی صرف نبود بلکه دارای ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی هم بود البته در این دولت دارای بُعد سیاسی شد.

نماینده مردم طرقبه و چناران اظهار کرد: سیستمی و بحث روانی که در زمان وزارت راه دوره آخوندی به وجود آورده بود باعث شد تا موضوع تخلفات ساختمانی پدیده بزرگ نمایی شود بر این اساس مشکلاتی به وجود آمد.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ادامه داد: قرار شد آوایی وزیر دادگستری هیئتی را برای پیگیری این موضوع مشخص کند تا در کنار احقاق حقوق سهامداران پدیده، از بروز مشکلات در آینده جلوگیری شود.

وی بیان کرد: بنده طی ۵ جلسه با استانداری خراسان و وزیر اقتصاد درباره موضوع پدیده بحث و بررسی‌های بسیاری را انجام دادیم و به ابتکار استانداری جدید خراسان یک مسیر امید بخش برای حل مشکل پدیده ایجاد شده که دادگستری هم حاضر به همکاری است

دهقان با بیان اینکه سوال بعدی درباره نحوه مبارزه با مفاسد اقتصادی بود، اظهار کرد: وزیر دادگستری توضیحاتی را درباره نحوه برخورد با قضات متخلف و همچنین قضات سالم شایسته تقدیر مطرح کرد و نمایندگان هم فرمایشات مقام معظم رهبری را درباره تقدیر قضات شایسته و افشای قضات متخلف بیان و بر آن تاکید کردند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار: 26فروردین 1398 ، کدخبر: 6899521،www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین