سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04 				
 			
فرشید باقری که با انتقال گرانقیمت به استقلال صدای وزیر وقت ورزش و جوانان را هم درآورده بود، قراردادی در حدود 2 میلیارد تومان با باشگاه دارد! محسن کریمی هم که بخش بزرگی از دوران حضورش در استقلال را مصدوم بوده، حدود 900 میلیون است. آرمین سهرابیان برای دو فصل نزدیک به یک میلیارد تومان قرارداد بسته است. تعدادی از بازیکنان جوان و گمنام استقلال هم قراردادهای نیم میلیاردی دارند!

نکته عجیبتر این که بازیکنان قدیمیتر باشگاه مثل خسرو حیدری و سید مهدی رحمتی که قبلتر قراردادهای سه ساله با باشگاه منعقد کرده بودند، ارقام کمتری دریافت کردهاند. بنابراین خارجیهای استقلال در شرایط فعلی چندان هم مقصر نیستند و بخش بزرگی از بحرانهای باشگاه به خاطر قراردادهای داخلی و عجیب است.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری خبرآنلاین ، تاریخ انتشار: 7 خرداد 1398 ، کدخبر: 1264275 ، www.khabaronline.ir
 			 			
 			 		
				
				
				
			
 								مافیای فوتبال مدیرای این تیم درجه 2 هستن