پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۲۲۱۳۶۵
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۲

طرح سند تحول بنیادی آموزش و پرورش اجرایی می شود

جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش از اجرایی شدن طرح سند بنیادی آموزش و پرورش و رتبه بندی فرهنگیان خبر داد.
شعار سال:سرپرست وزارت آموزش و پرورش از اجرایی شدن طرح سند بنیادی آموزش و پرورش و رتبه بندی فرهنگیان خبر داد.
طرح سند تحول بنیادی آموزش و پرورش اجرایی می شود
جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش بعد از ظهر پنجشنبه در همایش صدسالگی تأسیس آموزش و پرورش در آباده تاکید کرد: تمامی تلاش ما در وزارت آموزش و پرورش ارائه خدمات مناسب به مجموعه فرهنگیان است که در این راستا از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: سند تحول بنیادی آموزش و پرورش مراحل اولیه اجرایی را در حال طی کردن است که یکی از مهمترین اولویت‌ها است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: رتبه بندی فرهنگیان نیز از جمله مواردی است که به زودی اجرایی خواهد شد.

حسینی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه کارگروه اقتصادی در وزارتخانه تشکیل شده است، گفت: این کارگروه در راستای ارائه خدمات رفاهی و آموزشی بیشتر به مجموعه است که در این خصوص ساخت ۳۱ مرکز اقامتی در مشهد مقدس به طور مشارکتی برنامه ریزی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارائه خدمات به شهرستان آباده نیز گفت: اعتبار لازم برای ساخت یک سالن در اردوگاه دانش آموزی این شهرستان و اتمام ساختمان پژوهش سرای دانش آموزی آباده اختصاص خواهد یافت.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: طی برنامه ریزی انجام شده تمامی دانش آموزان آباده‌ای که تاکنون به مشهد مقدس مشرف نشده اند به طور رایگان به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان،تاریخ انتشار:27تیر1398،کدخبر:7005850،www.yjc.ir





خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین