وی افزود: از نظر بهداشتی هرگونه کشتار و ذبح دام در خارج از کشتارگاه ممنوع است و می تواند تهدیدی برای سلامت افراد جامعه محسوب شود.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی با هشدار به وجود تب کریمه کنگو در بین برخی از دام ها افزود: این بیماری برای انسان ها بسیار خطرناک است که فقط توسط کارشناسان سازمان دامپزشکی قابل تشخیص است و اگر فردی بنا به هر دلیلی موفق به خرید و یا ذبح در کشتارگاه نشد، باید کلیه مراحل خرید و ذبح را با دستکش انجام داده و گوشت را در کیسه ها و ظروف محفوظ به مدت 24 ساعت در یخچال و دور از مواد غذایی دیگر نگهداری کند.
وی ادامه داد: طبق آمار سال گذشته حدود 220 هزار راس دام از مراکز عرضه دام خریداری شد که از این تعداد فقط 110 هزار راس زیر نظر بازرسان این سازمان ذبح و بازرسی شدند.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 21 مرداد 1398 ، کدخبر: 2073956 ، www.tasnimnews.com