پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۱۶۴۱
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۵
در سال‌های گذشته تعدادی از قضات دادگستری که از سوی دستگاه قضا سلب صلاحیت و اخراج شده بودند، از کانون وکلا پروانه وکالت دریافت کردند؛ حالا ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های خود برای مبارزه با فساد، دست روی این دسته از قضات گذاشته است.

شعار سال:در سال‌های گذشته تعدادی از قضات دادگستری که از سوی دستگاه قضا سلب صلاحیت و اخراج شده بودند، از کانون وکلا پروانه وکالت دریافت کردند؛ حالا ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های خود برای مبارزه با فساد، دست روی این دسته از قضات گذاشته است.

محسن بزرگی عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز با اعلام این خبر گفت: دادگاه انتظامی قضات طی نامه‌ای به کانون وکلای مرکز، اسامی قضات دادگستری که به رغم سلب صلاحیت از منصب قضاوت، موفق به دریافت پروانه وکالت شده‌اند را خواسته است.

وی افزود: رئیس کانون وکلا نیز طی نامه‌ای و به صورت محرمانه، اسامی این افراد را به دادگاه انتظامی قضات اعلام کرده است.

طبق بند الف ماده هشت قانون استقلال کانون وکلای دادگستری، کسانی که دارای 10 سال متوالی یا 15 سال متناوب سابقه خدمات قضائی بوده و حداقل پنج سال ریاست یا عضویت دادگاه داشته باشند و سلب صلاحیت قضائی از طرف دادگاه عالی انتظامی قضات نشده باشند، می‌توانند بدون دادن آزمون وکالت و طی دوره کارآموزی پروانه وکالت بگیرند.

در سال‌های گذشته برخی قضات دادگستری که  از سوی دادگاه انتظامی قضات سلب صلاحیت شده بودند، از کانون وکلای دادگستری پروانه وکالت دریافت کردند و این در حالی است طبق بند الف ماده هشت قانون استقلال کانون وکلا، یکی از شرایط اعطای پروانه وکالت به قضات، عدم سلب صلاحیت از سوی دادگاه عالی انتظامی قضات است.

البته سعید باقری یکی از اعضای هیئت مدیره کانون وکلا گفته است: بسیاری از قضات متقاضی پروانه وکالت که کانون وکلا با درخواست آنها به دلیل سوء شهرت مخالفت می‌کند، با اعتراض به تصمیم کانون وکلا، از دادگاه عالی انتظامی قضات رأی گرفته و موفق به دریافت پروانه وکالت می‌شوند.

این عضو هیئت مدیره کانون وکلا از رئیس قوه‌قضائیه خواسته به این معضل نیز رسیدگی کند.

حالا باید دید حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه که از بدو حضورش در دستگاه قضا، برخورد با مفاسد به ویژه در درون مجموعه قضایی کشور را در دستور کار قرار داده، می‌تواند با این معضل و فساد نیز برخورد کند یا خیر؟

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم،تاریخ انتشار:15شهریور1398،کدخبر:2091450،www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین