پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۲۳۸
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸
فرستاده روسیه در سازمان ملل طی نامه‌ای به شورای امنیت هشدار داد اوج‌گیری مجدد عملیات گسترده نظامی در شرق اوکراین ممکن است به لغو روند صلح در این منطقه منجر شود.

شعارسال: ویتالی چورکین، فرستاده روسیه در سازمان ملل در این نامه هشدار داده است اقداماتی که دولت کی‌یف انجام می‌دهد نشان دهنده آمادگی آن برای یک عملیات نظامی در دونباس است.

چورکین خاطرنشان کرد که توافقات صلح سپتامبر 2014 و فوریه 2015 به نظر می‌رسد که تامین کننده منافع رهبری اوکراین نیست و همزمان تمامی نشانه‌ها حاکی از آمادگی ارتش این کشور برای انجام یک عملیات نظامی است.

در ادامه نامه مذکور آمده است: به هیچ وجه نبایداجازه داده شود تا اقدامات تحریک آمیز ارتش اوکراین در جنوب شرق این کشور به یک عملیات گسترده در سراسر خطوط مقدم درگیری‌ها تبدیل شود. اوج گیری مجدد جنگ ممکن است به لغو تمامی توافقات صلح بینجامد.

چورکین همچنین اظهار کرد: در این رابطه ما از تمامی شرکای جهانی می‌خواهیم تا برای جلوگیری از وقایع مختل کننده توافقات، به کی‌یف فشار وارد کنند.

در این نامه به شواهدی هم اشاره شده که توسط هیات نظارت ویژه سازمان همکاری و امنیت اروپا گردآوری شده است. گزارش‌های این مرکز نشان می‌دهند که حملات توپخانه‌ای به مناطق پر جمعیت، یکی از نواحی استقرار نیروهای اوکراینی 70درصد کل حملات را تشکیل می‌دهد. علاوه بر این ناظران این سازمان تحرکات قابل توجهی از تسلیحات اوکراینی را در منطقه امنیتی دونباس ثبت کرده‌اند.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه نیز پیشتر در گفتگو با همتای آمریکایی‌اش با اشاره به اطلاعات موجود در خصوص " وجود نیت هایی برای تحریک به ازسرگیری درگیری‌ها در دونباس" از واشنگتن خواست تا تلاش‌های لازم را برای ممانعت از وقوع این مساله به کارگیرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا ، تاریخ انتشار خبر 3 مرداد 1395، کدمطلب: 95050101320 ،www.isna.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین