پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۲۵۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۷

اصل مطالبات زنان در کشور فراموش شده است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: متاسفانه برخی در داخل یک دوقطبی کاذب موافق و مخالف ورود زنان به ورزشگاه ایجاد کردند و اصل مطالبات زنان در کشور فراموش شده است.
شعارسال: سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در یادداشتی کوتاه با عنوان (شارلاتانیسم رسانه ای و ماجرای دختر آبی) آورده است:

ماجرای خودسوزی سحر خدایاری معروف به دختر آبی برای همه ما تلخ بود. تلخ تر از همه موج سواری شارلاتانسیم رسانه‌ای ضدانقلاب از داغ یک خانواده عزادار که خود را فدایی ولایت می‌دانند!

اساسا یکی از اصول جنگ شناختی موج‌سواری رسانه‌ای بر روی دوقطبی‌های کاذب است. در داستان تلخ دختر آبی این موج سواری به حد اعلی خود رسید.

متاسفانه برخی در داخل یک دوقطبی کاذب موافق و مخالف ورود زنان به ورزشگاه ایجاد کردند و اصل مطالبات زنان در کشور فراموش شده است. مطالباتی همچون تکریم اجتماعی، ازدواج بهنگام، اشتغال مناسب و صدها دغدغه‌ای که دختران جوان این مرز و بوم با آن مواجه هستند. اما گویا از نگاه برخی‌ها همه مطالبات زنان در ایران صرفا به ورزشگاه آزادی ختم می‌شود!

کم کم و با تکرار این قبیل حوادث، مداخله بدون بررسی و احساسی سلبریتی‌های بی‌سواد به شاخصی ناحق تبدیل شده است که کذب بودن این مدل شاخص‌ها در ماجرای اخیر هویدا شد.

ضمن همدردی با خانواده داغدار سحر خدایاری، به همه اصحاب رسانه توصیه دارم در دام دو قطبی دروغین رسانه‌های معاند اسیر نشده و بیش از همه مراقب زخمی باشند که امروز بر دل یک خانواده نشسته است.

با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 21 شهریور 1398 ، کدخبر: 4716371 ، www.mehrnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
0
0
بحث اصلی احترام به خواسته های تمامی اقشار جامعه امروزی هستش توجه به علایق همه چه زن چه مرد ،فارغ از تبعیض جنسیتی چه ورود به ورزشگاه چه مسائل دیگه ، میئولان باید دست از تعصب بی جا بردارن
آخرین اخبار
پربازدیدترین