پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 22
کد خبر: ۲۴۵۵۳
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
معاون فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه با کسانی که بخواهند اصل نظام را در دانشگاه‌ها نشانه بگیرند، مقابله می‌کنیم، گفت: با اتکا به قانون و رهنمودهای رهبری مسیر فعالیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان را برنامه‌ریزی می‌کنیم.

شعار سال: سیدضیاء هاشمی معاون فرهنگی وزیر علوم در نشست ویژه معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها که صبح شنبه با محوریت « بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان» در وزارت علوم برگزار شد، گفت: مسئولان آموزش عالی کشور نسبت به اصل نظام و چارچوب‌های نظام تردید نداشته و تردیدی به خود راه نمی‌دهند. مسئولین آموزش عالی، ولایی‌تر، عالم‌تر و متدین‌تر هستند و در این راستا فعالیت می‌کنند.

وی افزود: وزارت علوم از نقد استقبال می‌کند، ما در فعالیت‌های فرهنگی و دیگر فعالیت‌های دانشگاه‌ها تردیدی به خود راه نمی‌دهیم اما از نقد نیز استقبال می‌کنیم.

معاون فرهنگی وزارت علوم تاکید کرد: برخی افراد می‌خواهند از طریق برخی تریبون‌ها اعلام کنند دولت، وزارت علوم و مدیران دانشگاه‌ها از مسیر انقلاب دور شده‌‌اند. اما این حرف صحیح نیست چرا که مسئولین آموزش عالی کشور چهره‌هایی متدین و اصیل هستند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، ادامه داد: صحبت از کرسی‌های آزاداندیشی، تنوع سلایق و افکار و حضور حداکثری دانشجویان در دانشگاه‌ها نشان دهنده اصول نظام است که ما به آنها اعتقاد داریم.

معاون فرهنگی وزارت علوم افزود: با اتکا به قانون، رهنمودهای مقام معظم رهبری و تعامل با تشکلهای دانشجویی، انجمن‌ها و کانون‌های دانشگاهی، مسیر فعالیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان را برنامه ریزی می‌کنیم.

هاشمی اضافه کرد: سال آینده برای کشور از جمله برای دانشگاه‌ها سال پرباری خواهد بود چرا که امسال سال آخر دوره اول دولت یازدهم است و این دولت راه‌های جدیدی در آینده پیش رو دارد.

وی با بیان اینکه ما با کسانی که بخواهند اصل نظام را در دانشگاه‌ها نشانه بگیرند، مقابله می کنیم، گفت: امروز شاهد فضای پرشور، آزاد و آرام در دانشگاه‌ها هستیم که این وضعیت طی دو سال و نیم گذشته ایجاد شده و بسیاری از افراد به این موضوع اذعان دارند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري فارس، تاریخ انتشار: 16 مرداد 1395، کد مطلب: 13950516000907:www. farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین