پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۷۳۴
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۷
نیروهای دموکرات سوریه همزمان با پیشروی های ارتش سوریه شهر منبج واقع در شمال این کشور را به طور کامل از لوث عناصر تروریستی داعش آزاد کردند.

شعار سال:

گروه موسوم به دیده‌‌بان حقوق بشر سوریه شنبه گذشته اعلام کرد که "نیروهای دموکرات سوریه" شهر منبج واقع در شمال این کشور را به طور کامل از لوث عناصر تروریستی داعش آزاد کرده‌اند.

نیروهای سوریه دموکرات بیش از دو ماه است عملیات گسترده‌ای را با پشتیبانی هوایی و اطلاعاتی آمریکا برای کنترل بر شهر منبج آغاز کرده‌اند؛ شهری که تنها راه باقی مانده برای ارتباط میان عناصر داعش در شرق حلب و مناطق میانی سوریه محسوب می‌شود.

شهر منبج از آنجا که در نزدیکی مرزهای ترکیه قرار دارد برای آنکارا نیز بسیار مهم است و دولت ترکیه پیشتر بارها هشدار داده بود که اجازه کنترل کردها بر این شهر را نخواهد داد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار 18 مرداد 1395، کد مطلب:206679 : www.mizanonline.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین