پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۰۲۴
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه سرپرست خانواده تمام تلاش خود را برای رفاه خانواده باید انجام دهد، گفت: امام رضا(ع) در حدیثی فرمودند «بر مردان شایسته است که بر خانواده خود وسعت و گشایش دهند تا آرزوی مرگ او را نکنند».

شعارسال: حجتالاسلام محمد مهدی مهدویسیرت، استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه وظیفه مردان وسعت دادن به زندگی جهت آرامش خانواده است, گفت: از جمله وظایف سرپرست خانواده تأمین نیازهای ابتدایی خانواده و در صورت امکان وسعت دادن به زندگی است. امام رضا(ع) در حدیثی فرمودند «یَنْبَغِی لِلرَّجُلِ أَنْ یُوَسِّعَ عَلَى عِیَالِهِ کَیْلَا یَتَمَنَّوْا مَوْتَهُ؛ بر مردان شایسته است که بر خانواده خود وسعت و گشایش دهد تا آرزوی مرگ او را نکنند». زیرا برای زندگی عادی خودتان نیاز به آرامش دارید و لوازم دنیایی میتواند این آرامش را فراهم کند. امام صادق(ع) در حدیثی فرمودند یکی از مسائل خوشبختی مؤمن داشتن خانه وسیع است و خانه وسیع زمانی فراهم می‌شود که مرد خانه سعی خود را در تأمین رفاه خانواده انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه وسعت زندگی نباید به سمت تجملگرایی برود، تصریح کرد: دین اسلام مخالف رفاه و ثروت نیست بلکه مخالف خصلت تجملگرایی و دنیازدگی است. اتفاقاً با مطالعه زندگی علمای بزرگوار گذشته در مییابید اکثر آنها دارای خانههای وسیع و به اصطلاح اندرونی بودند، طوری که با فرزندان و نوادگان در یک منزل زندگی میکردند.

استاد حوزه و دانشگاه با توجه به روایتی از امام رضا(ع) درباره تلاش در تأمین معاش خانواده خاطرنشان کرد: با توجه به سیره عترت(ع) در مییابیم ایشان مردم را دعوت به تلاش در راستای تأمین معاش خانواده کردند. امام رضا(ع) در حدیثی فرمودند «الْكَادُّ عَلَى عِیَالِهِ كَالْمُجَاهِدِ فِی سَبِیلِ اللَّه؛ زحمتکش در راه خانواده مانند مجاهد در راه خداست» یک معنایش این است که باید سعی در یافتن شغل و با حقوقی مناسبت داشته باشد و تا حد امکان رفاه را برای خانواده فراهم کند.

مهدویسیرت با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) در برخورد با امیرالمؤمنین(ع) چیزی فراتر از حد همسرش درخواست نکرد، گفت: امیرالمؤمنین(ع) در روایتی فرمودند آرزو داشتند حضرت زهرا(س) چیزی را از ایشان طلب کند و از سوی دیگر فرمودند همسرم تا آخر عمر چیزی از من نخواست که در حد توان من نباشد. بنا بر این روایت میتوان دو نتیجه گرفت: اول اینکه مرد باید یکی از آرزوهایش درخواست تأمین معاش از سوی خانواده باشد و او نیز تمام سعی و تلاش خودش را در بر آورده کردن نیازهای آنها به جا آورد و از سوی دیگر خانواده نیز چیزی از فراتر از حد توان مرد خانواده از او درخواست نکند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار خبر 21 مرداد 1395، کدمطلب: 1154897 ،www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین