پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۸۴۷۸
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴

تکذیب کشته شدن کارمندان سیا در سقوط هواپیما در افغانستان

پنتاگون این که چندین تن از کارمندان «سیا» در سقوط هواپیمای نظامی آمریکایی در افغانستان کشته شده باشند را تکذیب کرد.

شعار سال: پنتاگون این مسئله را تکذیب کرد که چندین تن از کارمندان سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا» در سقوط هواپیمای نظامی آمریکایی در افغانستان در دوشنبه گذشته کشته شده باشند.

به نقل از روسیا الیوم، مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا در کنفرانس خبری تصریح کرده بود حادثه سقوط هواپیما به کشته شدن دو افسر در نیروی هوایی آمریکا انجامید.

اسپر افزوده بود که آمریکا تحقیقاتی را در خصوص دلایل این رخداد انجام می‌دهد.

گروه طالبان مسئولیت ساقط کردن این هواپیما را بر عهده گرفته و تاکید کرده بود که کارمندانی در سازمان سیا در این هواپیما حضور داشتند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری شفقنا، تاریخ انتشار: 11 بهمن 1398، کدخبر: 881445، www.shafaqna.com

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین