پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۹۷۴۹
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
یوسف حجت از راه اندازی پارکینگ مکانیزه ایرانشهر خبر داد.

شعار سال: یوسف حجت، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، در رابطه با پارکینگ مکانیزه ایرانشهر گفت: امیدواریم پارکینگ مکانیزه ایرانشهر را دوباره راه‌اندازی و مورد استفاده قرار بدهیم.

او افزود: سیاستی برای گسترشش نداریم و بناست پارکینگ مکانیزه ایرانشهر را راه‌اندازی کنیم.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: تاکنون برنامه اجرایی آن را ننوشته‌ایم و تصمیم گرفتیم با برنامه‌ریزی، پیمانکاری پیدا کنیم تا آن را راه‌اندازی کنیم.

حجت در پاسخ به این سوال که کارکنان شهرداری از این پارکینگ استفاده خواهد کرد یا نه؟ گفت: از این پارکینگ مردم استفاده خواهند کرد.

چندی پیش محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، از عدم توجیه اقتصادی این پارکینگ خبر داده و پیشنهاد استفاده تبلیغاتی از بنا این پارکینگ را طرح کرده بود.

گفتنی است شهرداری تهران سال‌هاست از پارکینگ مکانیزه ایرانشهر استفاده نمی‌کند و برخی از این پارکینگ‌ها را هم جمع‌آوری کرده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ 17 بهمن 98، کد مطلب: 959531: www.borna.news

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین