پایگاه خبری تحلیلی شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۴۸۷۳
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۶
برنج‌کاران مازندرانی سالانه طی انجام سه مرحله مزارع جلگه‌ایی خود را زیر کشت برنج می‌برند، مرحله اول که از اواخر اسفند شروع می‌شود، آماده سازی مزارع و خزانه گیری برنج است، و بعد از آن نوبت به مرحله دوم یعنی کاشت بذر یا همان «نشاء» در کل زمین است و مرحله سوم برداشت محصول در ماه شهریور صورت می‌گیرد.

شعار سال: برنج‌کاران مازندرانی سالانه طی انجام سه مرحله مزارع جلگه‌ایی خود را زیر کشت برنج می‌برند، مرحله اول که از اواخر اسفند شروع می‌شود، آماده سازی مزارع و خزانه گیری برنج است، و بعد از آن نوبت به مرحله دوم یعنی کاشت بذر یا همان «نشاء» در کل زمین است و مرحله سوم برداشت محصول در ماه شهریور صورت می‌گیرد. نزدیک به یک دهه است که شاهد مکانیزه شدن صنعت کشاورزی و به دنبال آن کاهش زمان و هزینه‌های اجرایی کاشت و برداشت برنج در مازندران هستیم، اما هنوز عده‌ی زیادی از برنج کاران مازنی هیچ اعتقادی به مکانیزه شدن کشاورزی پیدا نکرده‌اند و به شکل کاملاً سنتی و با همان اسلوب قدیمی و همیشگی توسط نیروی انسانی و با متحمل شدن هزینه‌ایی چند برابر بیشتر، نشاء برنج را انجام می‌دهند.

 

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ، تاریخ انتشار 18 اردیبهشت    99، کد خبر:    99021813194، www.isna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین