شعار سال: محمد علی راد، مشاور تحصیلی با اشاره به بالا گرفتن اضطراب کنکور در بین برخی از کنکوریها با نزدیک شدن به زمان برگزاری آزمون سراسری، گفت: ترس از کرونا برخی از کنکوریها را دچار اضطراب کرده و از اینکه باید در روز برگزاری آزمون سراسری در یک اجتماع شرکت کنند، نگران هستند.
راد با بیان اینکه منشا اضطراب و ترس از کرونا در بین دانشآموزان خانوادههای آنها هستند، گفت: والدینی که خودشان دچار استرس و نگرانی از ابتلا به کرونا هستند، این ترس را به فرزندانشان هم منتقل میکنند.
وی با بیان اینکه باید اضطراب کنکوریها را از بین ببریم، تاکید کرد: از نظر روانشناسی فردی که استرس زیاد داشته باشد، نه فقط نمیتواند برای درس خواندن برنامه ریزی کند، بلکه حتی توان تمرکز کردن و یادگیری او هم به شدت افت خواهد کرد، لذا در وهله اول باید کنکوریها را به آرامش دعوت کرد.
راد گفت: بر اساس نظر کارشناسان علوم پزشکی بیماری کرونا به این زودی از بین رفتنی نیست، لذا باید ترس از ابتلا به کرونا را بین کنکوریها از بین برده و آنها را به زندگی کردن در سایه کرونا امیدوار کنیم.
وی با بیان اینکه زندگی کردن با کرونا نیازمند دریافت آموزش است، گفت: رسانهها و ابزارهای ارتباط جمعی باید خانوادهها را با راههای مصونیت از ابتلا به بیماری آشنا کرده و از این طریق ترس و واهمه مردم از ابتلا به بیماری را از بین ببرند. کنکوریها و خانوادههای آنها باید بدانند که در صورت رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی ابتلا به کرونا آنها را تهدید نخواهد کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشآموزان کنکوری میتوانند از تعطیلات کرونایی برای بالا بردن توانمندیهای خود استفاده کنند، گفت: در صورت مدیریت استرس این دانشآموزان، آنها خواهند توانست تعطیلات کرونایی را به فرصتی برای بالا بردن توان خود برای حضور در آزمون سراسری تبدیل کنند.
این مشاور مدرسه با بیان اینکه کنکوریها حدود ۵۰ روز تا برگزاری آزمون سراسری زمان دارند، گفت: کنکوریها در یک دوره زمانی ۴۵ روزه خواهند توانست تمام کتب درسی خود را یک دور مرور کرده و خود را برای حضور در کنکور آماده کنند.
راد با بیان اینکه کنکوریها در این روزهای باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری باید روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه داشته باشند، گفت: بهترین زمان برای مطالعه ساعات بین شش صبح تا ۲۲ است.
وی ادامه داد: کنکوریها باید به ازای هر یک ساعت و نیم مطالعه بین ۲۰ تا ۳۰ تست از همان درس را تمرین کرده و بین یک ربع تا ۲۰ دقیقه استراحت کنند تا کارایی بیشتری داشته باشند و حتما آزمونهای سراسری حداقل ۵ سال اخیر را دو بار زده و اشکالات خود را برطرف سازند.
این کارشناس ادامه داد: بهترین شیوه درس خواندن این است که دانشآموز دروس اختصاصی و عمومی را به صورت یک در میان بخواند، چون در این صورت از دو نیمکره مغز خود استفاده کرده است.
وی همچنین خواب کافی را در بالا بردن قدرت یادگیری کنکوریها مفید عنوان کرد و افزود: توصیه میشود کنکوریها حتما بین ساعات ۲۳ تا سه بامداد بخوابند.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا ، تاریخ انتشار 22 اردیبهشت 99، کد خبر: 1000084، www.borna.news