پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۶۳۲۰
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۳

فاصله گذاری اجتماعی فقط برای مردم عادی است؟!

در شرایط شیوع کرونا و شرایطی که هنوز موفق به کنترل کرونا نشده ایم،رعایت فاصله گذاری اجتماعی یک ضرورت به حساب می آید اما برخی اجتماعات و برخی رفتارهای دور از پروتکل های بهداشتی کرونایی در شبکه های اجتماعی جلب توجه می کند.و شاید این شائبه را به وجود بیاورد که کرونا تمام شده و زندگی عادی برقرار شده است.لازم است سلبریتی ها و ورزشکاران و همه آنهایی که به نحوی در دید مردم هستند،در این حوزه فرهنگسازی کنند نه اینکه خود یک ضدفرهنگ تبلیغ کنند.

شعار سال: ‌در شرایطی که برخی از باشگاه‌ها و بازیکنان، به بازگشت مسابقات لیگ معترض هستند، تصویری از حضور برخی فوتبالیست‌های ایرانی بدون رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است!

فاصله گذاری اجتماعی فقط برای مردم عادی است؟!

برگرفته از فضای مجازی

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین