شعار سال: اما نکته اصلی در مورد بازگشت دیاباته به ایران و عدم فسخ قراردادش با وجود تهدید ضمنی به این اقدام، تزریق پول قابل توجه از سوی کارگزار جدید به حساب باشگاه بوده است.
کارگزار جدید در حالی که کمتر از یک ماه است که با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرده اما در همین مدت کوتاه حدود ۱۵ میلیارد به حساب باشگاه واریز کرده است که حدود ۵ میلیارد آن برای پرداخت دستمزد هرویه میلیچ و شیخ دیاباته و وکیلش هزینه شده است.
در واقع کارگزار جدید نقش بسزایی در بازگرداندن شیخ دیاباته و عوض کردن نظر او و جلوگیری از فسخ قراردادش ایفا کرده است و همین یک مورد کافی است تا هواداران و پیشکسوتان از فسخ قرارداد با کارگزار قبلی و همکاری با کارگزار جدید رضایت داشته باشند.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی گسترش، تاریخ انتشار: 17 خرداد 1399، کد خبر: 102890، www.gostaresh.news