پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۰۹۹۷
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۲
دبیر انجمن صنعت بانکرینگ گفت: ضعف در سیاستگذاری و فقدان توجه به الزام قانونی صنعت بانکرینگ منجر به عدم توجه شایسته وزارت نفت به صنعت بانکرینگ شده است.
شعارسال:محمدرضا راوند با بیان اینکه صنعت بانکرینگ (سوخت‌رسانی به کشتی‌ها) صنعتی استراتژیک و دارای مزایای فراوان برای کشور و ارتقا آن یکی از راه‌های توسعه بنادر و شهر‌های بندری است، تصریح کرد: متاسفانه ضعف در سیاستگذاری و فقدان توجه به الزام قانونی صنعت بانکرینگ منجر به عدم توجه شایسته وزارت نفت به صنعت بانکرینگ شده است.

وی با یادآوری اینکه بند ب. ماده ۴۸ قانون برنامه ششم توسعه بر توسعه صنعت بانکرینگ تأکید کرده است، افزود: فقدان یک متولی فراسازمانی به منظور یکپارچه سازی سیاست‌های اتخاذ شده از سوی دستگاه‌های مرتبط با صنعت بانکرینگ یکی دیگر از معضلات این صنعت است که به نگرش مقطعی و کوتاه مدت به صنعت بانکرینگ منجر شده است.

به گفته این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، رقبای منطقه‌ای از این شرایط حداکثر بهره‌برداری را برای به دست گرفتن تقاضای روزافزون منطقه داشته اند.

وی خاطر نشان کرد: لازم است شیوه‌نامه بانکرینگ و اطاله در تصویب ابلاغ آن به شرکت‌های بانکرینگ به‌روز‌رسانی شود.

راوند در ادامه با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تحریم‌ها خواستار اصلاح فرمول قیمت گذاری شد و گفت: در نظر گرفتن تسهیلات و مشوق‌های لازم از جمله مواردی است که می‌تواند به رشد و توسعه صنعت بانکرینگ کمک کند.

دبیر انجمن صنعت بانکرینگ در پایان تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی به لحاظ جایگاه تقنینی و نظارتی خود می‌تواند راه توسعه صنعت بانکرینگ را هموار سازد.
 

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از   سایت خبری مانا   ،تاریخ انتشار:  20 خرداد 1399،کدخبر:86833   ،www.mana.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین