پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۱۲۶۵
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۶

افزایش هزینه تولید گریبان‌گیر صنعت معدن

گران‌شدن بسیار زیاد هزینه‌های تجهیزات و امکانات مورد نیاز و به‌ویژه گران شدن قطعات یدکی ماشین‌آلات و تجهیزات معدنی به‌دلیل حذف ارز دولتی واردات آن‌ها، عرصه را برای پیمانکاران و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مشکل کرده است.
شعارسال: فعال حوزه معدن گفت: گران‌شدن بسیار زیاد هزینه‌های تجهیزات و امکانات مورد نیاز این صنعت از مشکلات و معضلات ذاتی این حوزه است.
 
امیر منوچهرپور با اشاره به این مطلب افزود: فعالیت در زمینه معدن و صنایع معدنی مشکلات و معضلات ذاتی خود را به‌همراه دارد که تلاش و همکاری دوچندان بخش خصوصی و نهاد‌های دولتی را می‌طلبد.
 
وی گفت: گران‌شدن بسیار زیاد هزینه‌های تجهیزات و امکانات مورد نیاز و به‌ویژه گران شدن قطعات یدکی ماشین‌آلات و تجهیزات معدنی به‌دلیل حذف ارز دولتی واردات آن‌ها، عرصه را برای پیمانکاران و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مشکل کرده است.
 
این فعال حوزه معدن تصریح کرد: بخش معدن و صنایع معدنی طبق فرمایش مقام معظم رهبری ظرفیت بسیار بالایی برای جایگزینی با مواد نفتی دارد که در صورت مدیریت صحیح و اصولی، نقش بسزایی در کاهش وابستگی به نفت ایفا می‌کند و اشتغال به‌کار چشمگیری ایجاد خواهد کرد.
 
مدیرعامل امیرسنگان پارسیان در ادامه بیان کرد: بهره‌برداری از معادن و صنایع معدنی به‌دلیل موقعیت جغرافیایی خاص معادن و نوع فعالیت، مشکلات خاص خود را دارد و هموارکردن این مسیر نیازمند اصلاح برخی قوانین و ایجاد همکاری و تعامل مثبت بین سرمایه‌گذار و نهاد‌های مربوط می‌باشد که قطعا برای سرمایه‌گذاری در این صنعت و رشد و ارتقای هرچه بیشتر آن رغبت ایجاد می‌کند.
 
منوچهرپور در ادامه اظهار کرد: این حوزه می‌تواند به جهش تولید و جلوگیری از خام‌فروشی کمک کند و در صورت توجه نهاد‌های دولتی نیز به افزایش نرخ اشتغال‌زایی یاری می‌رساند. در نتیجه ضمن تولید بیشتر سنگ آهن و کنسانتره، علاوه بر کمک به اقتصاد کشور، نرخ اشتغال‌زایی مجموعه نیز افزایش چشمگیری خواهد داشت.


شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  پایگاه خبری تحلیلی می متالز  ،تاریخ انتشار:   18  خرداد 1399،کدخبر:  109611 ،www.me-metals.ir
خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین